Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο σήμερα (2/3) στην εκπομπή της τον Γιάννη Νταλιάνη. Ο πασίγνωστος ηθοποιός που τον βλέπουμε στη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα αλλά και ως δικηγόρο του Δούκα στη σειρά Άγριες Μέλισσες, σκηνοθετεί θεατρική παράσταση On Ego. Ο Γιάννης Νταλιάνης  είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο ίδιος έθεσε μια ερώτηση στην Ελένη Μενεγάκη που αποτέλεσε αφορμή για να προχωρήσει στην πλέον προσωπική εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο.

«Ένα ερώτημα βασανίζει την σύζυγο στο έργο, ένα πολύ δύσκολο ερώτημα που θα μπορούσα να στο θέσω σε άλλη φάση. Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις άλλη μία ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο που είσαι τώρα ή μία ζωή είναι αρκετή;», τη ρώτησε ο Γιάννης Νταλιάνης.

 

«Αν με ρωτάς, νομίζω ότι πάνω κάτω την ίδια απάντηση θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα και είναι καλά, νομίζω πως ναι. Θα σου πω κάτι που κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση, αλλά…Θα σου πω ότι στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν πολλές στιγμές που του λέω σε πολύ προσωπικές μας στιγμές “Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί! Θα ψάξω να σε βρω». Δηλαδή, μου είπες κάτι, το οποίο εγώ το συζητάω μαζί του”», απάντησε η ερωτευμένη παρουσιάστρια.

 

Ερωτηθείς για το πώς επιλέγει τις τηλεοπτικές του δουλειές, απάντησε πως επιθυμεί να κάνει έναν μικρό αριθμό επεισοδίων για να μπορεί να συνδυάζει και το θέατρο.

«Φέτος βγήκαν οι καρποί από δουλειές που έγιναν σε προηγούμενο χρόνο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά τη γνωριμία του, με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είπε πως τη γνώρισε σε ένα φεστιβάλ και ήταν σα να την ήξερε από πάντα.