Πρεμιέρα για το Total Blackout! Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις στο απόλυτο σκοτάδι του παιχνιδιού του Alpha!

Όμως όταν σβήνουν τα φώτα τίποτα δεν παραμένει ίδιο!

Είσαι έτοιμος;

Το πιο OMG παιχνίδι κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 22:00, στον Alpha! Το «Total Blackout», έρχεται πιο διασκεδαστικό από ποτέ, με παρουσιαστή τον ταλαντούχο, δημοφιλή και ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό τραγουδιστή και συνθέτη Αναστάσιο Ράμμο.

Στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης και διασκέδασης, ο παρουσιαστής υποδέχεται τέσσερα ζευγάρια, άλλες φορές celebrities, άλλες φορές φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 3.000€.

Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν απολύτως τίποτα, οι τηλεθεατές, όμως, βλέπουν τα πάντα μέσα από υπερσύγχρονες κάμερες υψηλής τεχνολογίας, που τους επιτρέπουν να διακρίνουν καθαρά τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των συμμετεχόντων.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής θα απολαύσουμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κατερίνα Λένη, την Άννα και την Τέα Πρέλεβιτς και τον Θανάση Πασσά με την Ελένη Βουλγαράκη.

Στα επεισόδια που διαγωνίζονται celebrities, τα χρηματικά έπαθλα θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Total Blackout», με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Special ημέρα πρεμιέρας, Σάββατο 5 Μαρτίου στις 22:00.

 

Στο μεταξύ κάθε Παρασκευή κάνουν πρεμιέρα στις 21:00 στον Alpha τα Νεοκλασικά! Για δύο απολαυστικές ώρες θα μας κρατήσουν συντροφιά με κλασικές ιστορίες… αλλιώς!

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 21:00, με την αξέχαστη, κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό τη θεατρική περίοδο 1955-56 από το θίασο Ντίνου Ηλιόπουλου – Μίμη Φωτόπουλου.