Η παρουσιάστρια του MEGA, Ελένη Μενεγάκη είναι μητέρα τεσσάρων πανέμορφων παιδιών. Τα τρία που απόκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη μικρή Μαρίνα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Σε μία εκπομπή της στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει ότι πριν αποκτήσει τον Άγγελο είχε την πρώτη της αποβολή. Όπως και η ίδια ανέφερε τότε, ήταν έγκυος κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν το πήρε βαριά, γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά. «Συνέβη όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων. Πάνω που έμαθα ότι είχα μείνει έγκυος, έμαθα ότι δε χτυπούσε η καρδιά. Παρόλα αυτά πέθανε το παιδάκι και σκέφτηκα όλα αυτά τα δυσάρεστα “δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά” κλπ».

Ο Άγγελος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2002. Μάλιστα τότε η παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά.

Ελένη Μενεγάκη: Ακολούθησε η γέννηση της Λάουρας

Η Λάουρα γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και η Ελένη περίμενε πώς και πώς για το κοριτσάκι της. Η Λάουρα πια είναι 14 ετών, φορά 38,5 νούμερο παπούτσι και η μητέρα της λιώνει στην κυριολεξία κάθε φορά που μιλά για εκείνη στον αέρα της εκπομπής.

Πριν γεννηθεί η Βαλέρια είχε την 2η και πιο δύσκολη αποβολή στη ζωή της

Στη σημερινή όμως εκπομπή αναφέρθηκε στην τελευταία της εγκυμοσύνη και στο μικρότερο παιδί της, τη Μαρίνα με αφορμή της συνέντευξη της Ναόμι Κάμπελ και την απόφαση της να τεκνοποιήσει στα 50.

Η λαμπερή παρουσιάστρια είπε ότι στην εγκυμοσύνη της Μαρίνας δεν είχε καούρες όπως στις προηγούμενες, ενώ ανέφερε ότι ήταν ένα παιδί με κατάμαυρα μαλλιά. Το μικρό κορίτσι άλλαξε και έγινε ένα ξανθό και τρισχαριτωμένο κορίτσι!