Ο κλοιόs γύρω από τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες όσο πάει και στενεύει περισσότερο, αν και ο αδίστακτοs άντρας έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρόs για να… πέσει τόσο εύκολα! Κάθε φορά καταφέρνει να τη βγάζει καθαρή, αλλά για πόσο ακόμα

Πόσο ακόμα θα μπορεί να τους έχει όλους υποχείριά του; Και για πόσο θα μένουν κρυφά τα πραγματικά σατανικά του σχέδια; Εκτόs αυτού, αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τους συμμάχους του, όπωs ο Ντούνιαs. Ο αστυνομικός της «Επανάστασης» που πολλέs φορέs τον έχει προειδοποιήσει  δεν μπορεί να καλύπτει όλεs τιs παρανομίεs του. Από την άλλη είναι και ο Μελέτης ο οποίος δεν βάζει κανέναν πιο πάνω από τον Δούκα.

Τώρα σειρά έχει και η Αιμιλία, η οποία αποφασίζει όχι μόνο να ταχθεί κατά του, αλλά και να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία στη σειρά του ΑΝΤ1 που θα τον στείλουν μια και καλή στη φυλακή! Και ναι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό, η Αιμιλία έχει ανοίξει πλέον τα μάτια τηs. Έχει καταφέρει να δει το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα και το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Η κατάσταση με τη Ζωή και τα παιδιά του έχει πια ξεφύγει και η δασκάλα θα είναι εκείνη που θα τον κάνει να υποφέρει για το κακό που έχει προκαλέσει. Η ίδια εξομολογείται στην αδερφή της ότι έχει πια καταλάβει πόσο επικίνυνος είναι. Τώρα εκείνη θα βοηθήσει τη Ζωή να απαλλαγούν όλοι από αυτόν.

Άγριες Μέλισσες: Στο πλευρό της Ζωής η Αιμιλία!

Η Ζωή πέφτει από τα σύννεφα! Ποτέ δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι η αδερφή της, που έπινε νερό στο όνομα του Ακύλα, ήρθε η ώρα να του εναντιωθεί.

Κι ενώ η Αιμιλία με τη Ζωή ψάχνουν στοιχεία εναντίον του Ακύλα, εκείνοs παρά τις προσπάθειες όλων να τον εξοντώσουν, φροντίζει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά και να κρατιέται στην εξουσία.

Αφού λοιπόν απέτυχε με τον Δούκα και τους άλλουs επενδυτέs, οι οποίοι αμφιβάλλουν πλέον για εκείνον, βλέπει στο πρόσωπο τηs Μυρσίvns τον επόμενο σύμμαχό του.

Την ίδια ώρα, η ο Νικηφόροs και ο Κωνσταντήs μαζί με τον Δούκα ψάχνουν να βρουν ένα εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο! Αλλά τα εμπόδια είναι πολλά!

Ο Αναστάσηs και ο Ζήσηs κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούs και οι όροι που θέτουν εξαγριώνουν τον Δούκα αλλά σύντομα μαζί με τη Μυρσίνη θα καταλάβουν πως πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Ακύλας. Την ίδια ώρα, η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιό τηs, ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή.

Ετσι γνωρίζοντας πω ο νομάρχηs είναι «τσιμπημένοs» μαζί τηs, αποφασίζει να τον προσεγγίσει με δήθεν ερωτική διάθεση. Σκοπόs τηs είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να πάρει στα χέρια τηs όλα εκείνα τα στοιχεία που Θα «κάψουν» τον Ακύλα με τιςπαρανομίεs που κάνει! Και η στιγμή αυτή δεν αργεί να έρθει! Η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν ένα σημαντικό έγγραφο που ίσως αποτελέσει την αρχή για να στριμώξουν τον Ακύλα, ενώ στο υπόγειο του σπιτιού ανακαλύπτουν και κάποια περίεργα τιμολόγια. Ποιος όμως θα τους προδώσει; Δυστυχώς ο Λευτέρης!