Πριν πεινάσουν, είχαν μαγειρέψει στον ΑΝΤ1 και τώρα που η Φαίη Σκορδά αποτελεί παρελθόν για το «Πρωινό», οι επαφές για την αντικαταστάτριά της κορυφώνονται. ‘Επειτα από εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Μαρούσι, η Φαίη από Σεπτέμβρη δεν θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη γνωστή συχνότητα. Πολλά κανάλια την πολιόρκησαν, όμως δύο είχαν εξαρχής προβάδισμα στις επιλογές της: το STAR, που είχε εκδηλώσει από νωρίς το ενδιαφέρον του, με τη Ζήνα Κουτσελίνη, τη μέντορά της, να την περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, και ο ΣΚΑΙ, ο οποίος μπήκε γρήγορα στο παιχνίδι και κατέθεσε τη δική του δελεαστικότατη πρόταση.

Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 είχε ήδη αρχίσει να ρίχνει ονόματα στο τραπέζι. Παρουσιάστριες όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου συζητήθηκαν και οι υπεύθυνοι άρχισαν να εξετάζουν τα συν και τα πλην ενός ενδεχόμενου «παντρέματός» τους με τον Γιώργο Λιάγκα. Καμία από τις τρεις δεν διέγραψε φέτος θετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης – η πρώτη με το «Τι λες τώρα» στο MEGA, η δεύτερη με το «Love It» στο ΣΚΑΪ και η τρίτη με το «Game of chefs» στο κανάλι του Αμαρουσίου. “Ολες τους, λοιπόν, χρειάζονται ένα δυνατό restart ατην καριέρα τους και ίσως το «Πρωινό» τούς δώσει αυτή την ευκαιρία.

 

Φαίη Σκορδά: Ξεκίνησε τις αλλαγές μετά τον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε, μετά από 10 χρόνια, την παρουσία της στον ANT1, και αποφάσισε να αποχαιρετήσει την οικογένεια του καναλιού, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «διαζύγιο» με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα» ξεκίνησε και συμπλήρωσε πως «θα ήθελα μόνο ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ αυτά τα 10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1».

«Δεν θα κλάψω, θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου χθες, η οποία μου έλεγε το εξής: ‘εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη που δεν μπορώ’. Οπότε με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή τη τηλεοπτική σεζόν» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε αγκαλιάζουν» είπε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια ευχαρίστησε ονομαστικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που στο τέλος μένει είναι μια αγκαλιά» είπε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά και ευχήθηκε ένα «υπέροχο καλοκαίρι».