Απέναντι θα βρεθούν την προσεχή σεζόν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, για πρώτη φορά στην εώς τώρα πορεία τους, σε μία χρονιά με ραγδαίες αλλαγές στον χάρτη της πρωινής ζώνης, και ιστορικές ανατροπές στον προγραμματισμό των μεγάλων καναλιών.

Ενώ επί μήνες το αν οι δύο παρουσιαστές θα συνέχιζαν του χρόνου μαζί ή σε χωριστές εκπομπές εξελίχθηκε σε σίριαλ, τελικά θα βρεθούν σε αντίπαλα κανάλια. Ο Γ. Λιάγκας στον ΑΝΤ1 και η Φαίη στον ΣΚΑΪ.

Στο χρονικό του προαναγγελθέντος «διαζυγίου» της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 δεν προέκυψε η ανατροπή της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα η λήξη της συνεργασίας μετά από 9 χρόνια να επισφραγιστεί μετά το τέλος της εκπομπής (Πρωινό). Η πυξίδα της Φ. Σκορδά για τον επόμενο τηλεοπτικό της προορισμό  «δείχνει» το Φάληρο, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο την πρόταση του STAR.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ιστορική αλλαγή της πρωινής ζώνης, «ανοίγοντας» για πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας του το slot 10-12 στην  ψυχαγωγία, με πλήρη ανασχεδιασμό της έως τώρα στρατηγικής του. Το περασμένο σαββατοκ’υριακο ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών της Φ. Σκορδά με ΣΚΑΪ και STAR, έχοντας πλέον στα χέρια της ολοκληρωμένες προτάσεις από τους δύο σταθμούς.

Ο ΣΚΑΪ προτείνει στην παρουσιάστρια συμβόλαιο διάρκειας 1+1, πλήρη ελευθερία στο στήσιμο της εκπομπής και σημαντικά υψηλοτερή οικονομική πρόταση από τις υπόλοιπες. Το STAR, από την πλευρά του, προσφέρει στη Φ. Σκορδά συμβόλαιο διάρκειας 2+1, με περιορισμούς σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσώπων δικής της επιλογής που μπορεί να φέρει και πιο σφιχτή, σε σχέση με τον ΣΚΑΪ οικονομική πρόταση.

Η ζυγαριά μέχρι τώρα γέρνει υπέρ του ΣΚΑΪ, που εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την νέα της τηλεοπτική στέγη.