Η Φαίη Σκορδά έληξε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη στροφή στην καριέρα της μετά από τόσα χρόνια. Η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις αλλαγές εδώ και μερικές μέρες.

Ωστόσο σήμερα παρατηρήσαμε ακόμα μία. Η παρουσιάστρια που έφυγε από τα βόρεια για να πάει προς παραλία πλευρά, άλλαξε τον τίτλο της στα social media.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια άλλαξε την περιγραφή της στον προσωπικό της λογαριασμό, αφαιρώντας το tag που ανέφερε ότι είναι η οικοδέσποινα του Πρωινού.

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε, μετά από 10 χρόνια, την παρουσία της στον ANT1, και αποφάσισε να αποχαιρετήσει την οικογένεια του καναλιού, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «διαζύγιο» με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα» ξεκίνησε και συμπλήρωσε πως «θα ήθελα μόνο ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ αυτά τα 10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1».

«Δεν θα κλάψω, θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου χθες, η οποία μου έλεγε το εξής: ‘εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη που δεν μπορώ’. Οπότε με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή τη τηλεοπτική σεζόν» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι οικογένεια, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά σε αγκαλιάζουν» είπε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια ευχαρίστησε ονομαστικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτό που στο τέλος μένει είναι μια αγκαλιά» είπε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά και ευχήθηκε ένα «υπέροχο καλοκαίρι».