Ένα σημαντικό του στέλεχος στον τομέα της ενημέρωσης χάνει ο Alpha με το κανάλι να έχει χάσει πρόσφατα και την Έφη Αλεβίζου η οποία παραιτήθηκε μετά από 18 χρόνια συνεργασίας.

Οι προσθαφαιρέσεις συνεχίζονται στα κανάλια ακόμη και μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Ήδη φέτος έχουμε δει πολλές μετακινήσεις δημοσιογράφων είτε σε νέα κανάλια είτε σε νέες θέσεις.

Ένας από αυτούς φαίνεται λοιπόν πως θα είναι και ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο οποίος παρουσίαζε την πρωινή καθημερινή εκπομπή «Alpha τώρα» όλο το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ANT1: Τέλος ο Εκατομμυριούχος – Το παρασκήνιο της απόφασης

Ο δημοσιογράφος μετράει πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρα των media και βρίσκεται στο κανάλι του Alpha από το 2019. Οι πληροφορίες λένε ότι αν και προς το παρόν μένει στο κανάλι, ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για την μετακίνησή του αλλού.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Συγκεκριμένα το κανάλι Action24 διαμορφώνει το πρόγραμμα της νέας σεζόν και θέλει τον Παναγιώτη Σουρέλη για παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του. Τις επαφές έχουν αναλάβει οι έταιροι δημοσιογράφοι, Μπαλής και Σταθόπουλος.

Με τη νέα ιδιοκτησία των Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη οι επαφές από το κανάλι και με άλλα πρόσωπα συνεχίζονται. Βασίλης Τσεκουράς και Ματίνα Παπαδέα, που παρουσιάζουν τα δελτία νοηματική γλώσσας στο Open ενώ ταυτόχρονα δουλεύουν και στο ρεπορτάζ, είχαν επίσης ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού.

ALPHA: Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος - Εκεί πάει

Όλες οι ειδήσεις

Κόβουν την Μαρία Μπακοδήμου από τη βραδινή ζώνη!

Maestro: Αυτοί είναι οι ήρωες της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Κόφτης στο ρεύμα 9-10 το πρωί και 6-10 το βράδυ – Ποιους αφορά!