18 χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι του ALPHA, η παρουσιάστρια Έφη Αλεβίζου αποφάσισε να παραιτηθεί από τον σταθμό.

Αν και η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και οι μεταγραφές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς, η Έφη αποφάσισε να παραιτηθεί μετά την πρόταση που της έγινε από το κανάλι για να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων τα σαββατοκύριακα.

Το κανάλι αποφάσισε εν μία νυκτί να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ένα δίδυμο γυναικών και συγκεκριμένα η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Μπαρμπάτση.

Αυτό θα σήμαινε την άμεση εκτόπιση της μέχρι πρότινος παρουσιάστριας σε δελτίο στα σαββατοκύριακα. Ωστόσο αυτό ήταν κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Έτσι η κ. Αλεβίζου αποφάσισε να ανακοινώσει την παραίτηση της κάτι που ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτό.

Ο ALPHA όμως έχει και άλλα «κενά» αφού ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρος ο ρόλος της Αλεξάνδρας Καϋμένου, αν και όπως φαίνεται το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα έχει το ρόλο του νευραλγικού πόστου, ειδικά για τη φετινή χρονιά, του πολιτικού ρεπορτάζ.

Τέλος, χωρίς ακόμα να είναι σίγουρο, εξετάζεται το σενάριο η Αλεξάνδρα Καϋμένου και η Μίνα Βάρσου να παρουσιάζουν εναλλάξ τα δελτία του σαββατοκύριακου.

Το κανάλι όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε αναβρασμό αφού διόλου δεν επιθυμεί την απομάκρυνση της Αλεβίζου με την οποία ουδέποτε υπήρξε θέμα συνεργασίας.

Πόσο όμως «έντιμο» είναι να αφήνεις εκτεθειμένο την τελευταία στιγμή και ενώ όλοι έχουν κάνει το πλάνο τους, ένα συνεργάτή σου επί 18 χρόνια; Λάθος του προγραμματισμού ή απλά μία εύκολη λύση για να απομακρύνεις κάποιον «περιττό»;

Όλες οι ειδήσεις

Διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου για πασίγνωστο δημοσιογράφο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτά τα είναι τα μυστικά του Αριστείδη Γερακά

Έλλη Κοκκίνου: Έλεος! Κάποιος να την αλείψει με λάδι