Αλλαγές αναμένεται να γίνουν από τον ANT1 προκειμένου να «χτυπήσει» ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση. Τι ρόλο παίζει σε όλο αυτό ο «Εκατομμυριούχος»

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην τηλεόραση, με την πρεμιέρα τους να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:00. Αυτό επηρεάζει άμεσα το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχους» και φέρνει το απόλυτο «χάος», το οποίο θα κοπεί για ένα χρονικό διάστημα.

Το παιχνίδι που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βγαίνει από το πρόγραμμα ώστε να παραχωρήσει τη θέση του στη σατιρική εκπομπή από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που υπάρχουν, δεν θα είναι οριστική η διακοπή του προγράμματος, απλά θα μπει στον «πάγο» μέχρι και την άνοιξη του 2023.

Η σκέψη που υπήρχε να μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο δεν φαίνεται τελικά να κερδίζει έδαφος. Και αυτό γιατί στο πρόγραμμα αναμένονται μέσα στον Οκτώβριο δύο ακόμα πρεμιέρες και μάλιστα στις 20:00. Το «Family game» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελένη Τσαβαλιά που θα προβάλλεται τα Σάββατα, ενώ την Κυριακή επιστρέφει το «Rouk Zouk special».

Πάντως, ο Εκατομμυριούχος έχει πάρει έγκριση από τον ANT1 για επιπλέον 100 επεισόδια, τα οποία ήδη γυρίζονται με στόχο να προβληθούν την προσεχή άνοιξη, όταν δηλαδή και θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές των «Ράδιο Αρβύλα».

Κόβουν την Μαρία Μπακοδήμου από τη βραδινή ζώνη!

Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος από τον ALPHA

Κόφτης στο ρεύμα 9-10 το πρωί και 6-10 το βράδυ – Ποιους αφορά!