Η Μαρία Μπακοδήμου συνεχίζει με τη μεσημεριανή εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ και στα «σκαριά» βρισκόταν μία late night εκπομπή.

Η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, πως ετοιμάζει νέα βραδινή εκπομπή η οποία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ωστόσο αυτό αναμένεται τελικά να μείνει μόνο στα… χαρτιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι βάζει ως προτεραιότητα την ανάκαμψη της υπάρχουσας εκπομπής με αρκετές αλλαγές, ενώ το late night δεν είναι στα πλάνα. Μάλιστα, στο συμβόλαιο της όμορφης ξανθιάς παρουσιάστριας υπάρχει η πρόβλεψη για συνολικά τρεις εκπομπές την εβδομάδα.

Με την έλευση του Πρωινού με τη Φαίη Σκορδά το κανάλι αποφάσισε να μετακινήσει τη Μαρία Μπακοδήμου από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο. Για να βρεθεί μία μέση λύση, όλες οι πλευρές συμφώνησαν από πέντε εκπομπές να κάνει τρεις.

Ωστόσο, ο όρος για την ενεργοποίηση της επιπλέον εκπομπής είναι στην ευχέρεια του ΣΚΑΙ, που όπως όλα δείχνουν, δεν θα τη θέσει τελικά σε εφαρμογή.

Πλέον, η παρουσιάστρια ρίχνει το βάρος της στην εκπομπή που ήδη έχει, έχοντας βάλει ως στόχο να κρατήσει το κοινό της αλλά και να ανεβάσει παράλληλα τα νούμερα της τηλεθέασης.