Απόλυτη «σιγή ασυρμάτου» επικρατεί εδώ και έναν μήνα στο παρασκήνιο του πολυσυζητημένου deal για το Action24 ανάμεσα στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο- Γιάννη Καϋμενάκη και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού, Διονύση Παναγιωτάκη . Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, εκείνο που επισημαίνουν αξιόπιστες πηγές στη στήλη του Secret είναι ότι δεν υπάρχει (απολύτως) καμία εξέλιξη σε σχέση με την εξαγορά του καναλιού από τους δύο εφοπλιστές. Μάλιστα, χθες έληξε και ο χρόνος του ΜΟυ, με τον Παναγιωτάκη να περνά το κατώφλι της Deloitte (είναι η εταιρεία που διενήργησε τον σχετικό έλεγχο), προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά κυρίως να αποδεσμευτεί στήν περίπτωση που δεν εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά των Μπακο-καϋμενάκηδων.

Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω, οι δύο φερόμενοι επενδυτές, σε αντίθεση με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, φαίνεται να έχουν κάνει αρκετά βήματα πίσω όσον αφορά το ενδιαφέρον τους να εμπλακούν στα media. Συγκεκριμένο και σε ό,τι αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό Action24, όχι μόνο δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως συμφωνία, αλλά, απεναντίας, η «απουσία» τους από το ακουστικό του Δ. Παναγιωτάκη μάλλον δείχνει το αντίθετο από το φημολογούμενο αποτέλεσμα. Και επειδή η όλη συζήτηση έχει αρχίσει να αποσυντονίζει τη συγκεκριμένη επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης του Action24 αποφάσισε στο εσωτερικό του καναλιού να εκδώσει μέχρι και ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται καμία αλλαγή στη μετοχική σύνθεση του σταθμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύουν και οι πληροφορίες που ήθελαν τον δημοσιογράφο (και στενό συνεργάτη των «Μπάκων») Σεραφείμ Κωνσταντινίδη να αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Action24.
Απεναντίας, ισχύει πέρα ως πέρα η πληροφορία ότι πασίγνωστος Ελληνας επιχειρηματίας εμφανίστηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, καταθέτοντας το ενδιαφέρον τον για την απόκτηση τον καναλιού. Με απλά λόγια, αυτή τη στιγμή ο Παναγιωτάκης έχει να αξιολογήσει και δεύτερη πρόταση, εφόσον εξακολουθείνα υφίσταται αυτή των «Μπάκων».