Σε δομικές αλλαγές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού Action24, στην έκδοση εφημερίδας στις 7 Μαΐου και στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού site προχωρά ο ιδιοκτήτης του ομίλου, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Όλα αρχίζουν στις 4 Απριλίου, με το λανσάρισμα του νέου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα συνοδεύεται από πολλές και σημαντικές αλλαγές στη βραδινή ζώνη, μετά και την αποχώρηση του πολύπειρου δημοσιογράφου Γιώργου Κουβαρά από το κανάλι.

Ο Παναγιωτάκης, που αναλαμβάνει και τη διεύθυνση του σταθμού, έχει καταλήξει ήδη στον βασικό κορμό των εκπομπών. Σύμφωνα με όσο προκύπτουν από το σχετικό ρεπορτάζ, την καθημερινή βραδινή εκπομπή του Αctίοn24, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο “Τοnight”, θα την παρουσιάζει από τις 21.00 μέχρι τις 23.00 ο δημοσιογράφος Γιώργος Πιέρρος.

Από κει και πέρα, στο νέο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθούν και καινούργιες εκπομπές, όπως το «Μπρα-ντε-φερ», που θα παρουσιάζουν κάθε Δευτέρα βράδυ οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Κοραή και Δημήτρης Τάκης. Κάθε Τρίτη, με νέο cοncept, θα παρουσιάζεται η εκπομπή του Γιάννη Πολίτη, που συνεχίζεται, ενώ από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή στη βραδινή ζώνη θα βρίσκεται η Αθηναϊς Μέγκα δύο φορές την εβδομάδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Θα δημιουργηθεί μια ζώνη με ερευνητικές εκπομπές.

Εκτός όμως από τις αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό, ο Διονύσης Παναγιωτάκης αποφάσισε να προχωρήσει και στην έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου. Διευθυντής του νέου φύλλου θα είναι ο Γιάννης Πολίτης, έχοντας ως διευθυντή σύνταξης τον Γιώργο Ντουδεσκέα.

Σε ρόλο συμβούλων έκδοσης θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Χρήστος Μπάρλας και Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος, εκτός των άλλων, θα έχει την ευθύνη και των συνεντεύξεων. Την εμπορική διεύθυνση του Action, θα έχει ο προερχόμενος από τη Nova Δημήτρης Βάγιας. Παράλληλα με τα δύο νέο project, το αφεντικό του Action24 ετοιμάζει και ένα ανταγωνιστικό site, που θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εφημερίδα.