Πρωινή ψυχαγωγία τηλεπαιχνίδια και σάτιρα επέλεξαν να παρακολουθήσουν  οι τηλεθεατέs του ΑΝΤ1  που συντονίστηκαν με το κανάλι του Αμαρουσίου. Στην πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του βρέθηκε «Το Πρωινό». Η εκπομπή τηs Φαίns Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 13,3%, στο δυναμικό κοινό, με τους πιο πιστούs τηλεθεατέs να είναι οι γυναίκες καθώs σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα σημείωσε 18,3%.

Η υψηλότερη επίδοση τηs παραγωγής ήταν την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, όπου στην κατηγορία 18-54 σημείωσε μερίδιο 16,2%. Στην πρώτη θέση παραμένει το «Rouk Zouk» και μάλιστα με εντυπωσιακά ποσοστά. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια που χαρίζει κάθε μεσημέρι γέλιο, σαρδάμ και ατάκεs ήταν στην κορυφή του βάθρου στο δυναμικό κοινό στη ζώνη προβολήs του με 20.1 % αφήνονταs πίσω τον ανταγωνισμό τουλάχιστον 8.1 μονάδεs.

Στιs γυναίκες 18-24 «χτύπησε» μέχρι και 29%, ενώ στους άντρεs 25-34 άγγιξε το 23.6%! Απόλυτοι κυρίαρχοι στη μάχη τηs τηλεθέασηs ήταν και ο Αντώνηs Κανάκηs με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση στο δυναμικό κοινό και όχι μόνο, με μέσο όρο 20,3%. Το «Ράδιο αρβύλα» άφησε πίσω του τον ανταγωνισμό με 7,9 μονάδες διαφορά, έχονταs μαζί του καθημερινά κατά μέσο όρο περίπου 1.530.000 τηλεθεατέs, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1 λεπτό. Στην κορυφή και το «Βινύλιο» που παρουσίασε τρία απολαυστικά αφιερώματα στη δεκαετία του ’90.Οι τηλεθεατέs ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο, σε μια ξεχωριστή δεκαετία, και έδωσαν στην εκπομπή την πρώτη θέση στην κατηγορία 18-54 με μέσο όρο 18% και 4,7 μονάδεs διαφορά από τον ανταγωνισμό. Τα ξεχωριστά flashback παρακολούθησαν περίπου 1.530.000 τηλεθεατέs, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1 λεπτό.

ΑΝΤ1: Τι δεν είδαν οι τηλεθεατές

Τη μουσική εκπομπή στο Mega, Mega Star με τουs Κόνι Μεταξά και Αντώνη Δημητριάδη που έμεινε στο… 5,4%.  Τη νέα εκπομπή μαγειρικήs «BBQ Stories» (3/4) στον ΣΚΑΪ με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, που ίσωs δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα από το κοινό και σημείωσε 8,1%. Την τουρκική δραματική σειρά «Η ζωή του άλλου» (4/4) στον ΑΝΤΙ που όχι μόνο δεν ευτύχησε να δει διψήφιο νούμερο, αλλά μόλιs που άγγιξε το 2,3%. Την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Breakfast@Star (5/4) στο Star με τον Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα που δεν ξεπέρασε το 7,2 %.