Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική συνήθεια, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στο MEGA, στις 16.10, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.
Αυτό το Σάββατο, 19 Μαρτίου, στις 16:10, η Konnie Μεταξά συναντά την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη από τους Antique. Μας μιλούν για τη μουσική επικαιρότητα και τα νέα τους επαγγελματικά σχέδια ως γκρουπ.

Ο Πάνος Κιάμος αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από την επιτυχία του «Όλα για σένανε μιλάνε».

Η Ήβη Αδάμου εξομολογείται αστείες στιγμές που έζησε στα γυρίσματα των βίντεο κλιπ της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται μαζί μας τα 5 αγαπημένα της τραγούδια, αυτά που ακούει για να ξεκινήσει αισιόδοξα τη μέρα της.

Η κάμερα του «MEGA Star» τρυπώνει στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Γιώργου Κακοσαίου για το τραγούδι «Εγώ σ’ αγάπησα».

H ενότητα «Χάι-5» παρουσιάζει αγαπημένα ζευγάρια τραγουδιστών και ηθοποιών. Τέλος, στο καθιερωμένο Τop-10 της εκπομπής μαθαίνουμε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

 

«MEGA STAR»

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:10

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ MEGA

#MegaStarGr

Facebook: @megastargreece

Instagram: @megastargr

Στο προηγούμενο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής του Mega, είδαμε τον Χρήστο Δάντη να μιλά για την μεγάλη επιτυχία του Πασχάλη Τερζή που αγαπήθηκε από πολλούς, «Έχει ένα φεγγάρι απόψε».

Ο τραγουδιστής είπε. «Ήμουν στο αυτοκίνητό μου, επιστρέφοντας στο σπίτι μετά τη δουλειά, μετά από μία βαριά χιονόπτωση. Σταματημένος στο φανάρι στην Κηφισίας κοίταζα ψηλά στον ουράνο και είχε αρχίσει να ανοίγει ο καιρός και να μην έχει σύννεφα καθόλου. Έβλεπα το φεγγάρι, ύψωσα τα μάτια μου και μου ήρθε αυτή η φράση στο μυαλό: «Έχει ένα φεγγάρι απόψε και με κάνει να αρρωσταίνω»… Κι έτσι βγήκε το τραγούδι κι έβγαλα την υπόλοιπη μελωδία» και πρόσθεσε:

«Έγραψα το ρεφρέν σε ένα ραδιοφωνάκι που κουβαλούσα συνέχεια μαζί μου και το έστειλα στον στιχουργό, που μόλις είχαμε ξεκινήσει συνεργασία. Μου είπε: «Συνάδερφε, θα το κρατήσω! Είναι ωραίο δίστιχο».