‘Ετοιμοι να ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» είναι οι Ράδιο Αρβύλα, αφού, όπως είχαν πει από την αρχή της σεζόν, θα σταματήσουν τις εκπομπές τους την Παρασκευή 15 Απριλίου, δηλαδή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ωστόσο στον ΑΝΤ1 θέλουν να κρατήσουν… ζεστή τη ζώνη όπου ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις.’Ετσι, αμέσως μετά το Πάσχα, από τη Δευτέρα 25 Απριλίου, τη θέση τους την ίδια ώρα στο καθημερινό πρόγραμμα θα πάρει ο Γρηγόρης Αρναούτoγλου, παρουσιάζοντας το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Αυτές τις μέρες μάλιστα γίνονται εντατικά γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού ώστε να υπάρχουν αρκετά έτοιμα επεισόδια.

Η παρέα από την Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στη μάχη της τηλεθέασης και τον Μάρτιο.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτοι στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54 (και όχι μόνο), με μέσο όρο 20,3%.

Η εκπομπή άφησε πίσω της τον ανταγωνισμό με 7,9 μονάδες διαφορά, έχοντας μαζί της καθημερινά κατά μέσο όρο περίπου 1.530.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, η εκπομπή κατέγραψε σημαντικές πρωτιές στην πλειοψηφία των ηλικιακών κοινών, με την ανταπόκριση των τηλεθεατών να την κρατάει σταθερά στην κορυφή.

Πρωτιά όμως κατέγραψε και το «VINYΛΙΟ»

Η εκπομπή παρουσίασε τρία απολαυστικά αφιερώματα στη δεκαετία του ’90 (4, 11 & 18 Μαρτίου). Οι τηλεθεατές ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο, σε μια ξεχωριστή δεκαετία, και έδωσαν στην εκπομπή την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 18% και 4,7 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Τα ξεχωριστά flashback που ετοίμασαν ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση παρακολούθησαν περίπου 1.530.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού.