Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα και μίλησε για τα περίεργα σημειώματα που δεχόταν στο παρελθόν από θαυμαστή της, τη δουλειά που είχε κόστος στην ψυχική της υγεία και τον θεατή που ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τη χτυπάει!

 

«Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλησα δε με ενδιέφερε ποτέ. Οι ‘’Αέρινες σιωπές’’ και ο ‘’Κόκκινος κύκλος’’ με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Mega Καλημέρα η γνωστή ηθοποιός.
Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη περιέγραψε κάποια περίεργα και δυσάρεστα περιστατικά του παρελθόντος που την έφεραν σε δύσκολη θέση: «Σε μια παράσταση μου έστελναν περίεργα σημειώματα, από κομμένα γράμματα εφημερίδων, ήταν τρομακτικό. Έχουν υπάρξει και δύσκολες συνεργασίες, δεν έχω φύγει από παράσταση, το έχω πάει μέχρι το τέλος με κόστος της ψυχικής μου υγείας. Στη σκηνή μου έχει τύχει κάποιος από το κοινό να έρθει κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει».

Τέλος, μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί.

«Είμαι πολύ υπερήφανη και ευτυχισμένη μητέρα, είναι η βασική μου επιδίωξη να έχω περισσότερο χρόνο μαζί τους», σχολίασε.

«Είναι μια πολύ δεμένη δουλειά «τα καλυτέρα μας χρόνια» στην, ελπίζω να πάει κι άλλη σεζόν», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» η Κατερίνα Παπουτσάκη.