Μόνη της θα είναι η Φαίη Σκορδά απ ό,τι φαίνεται να έχει αποφασίσει ο ΑΝΤ1. Ποιοι αναμένεται να συνεχίσουν, ποιοι να «χωρίσουν» και ποιοι θα αλλάξουν πόστο ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν- Ποιες σειράς πήραν το πράσινο φως

 

Προγράμματα επιτυχημένα, που αγαπήθηκαν και εκτόξευσαν την τηλεθέαση στα ύψη, αλλά και κάποια που δεν είχαν την αναμενόμενη απήχηση και απογοήτευσαν τους ιθύνοντες των καναλιών. Σειρές που θα συνεχίσουν, παρουσιαστές που θα «χωρίσουν» και συζητήσεις που θα φέρουν ανατροπές στον τηλεοπτικό χάρτη. Ποια πρόσωπα ήδη έκλεισαν για την επόμενη σεζόν και ποια βρίσκονται σε συζητήσεις.

Στον ANT1, πολλά ακούστηκαν για το «τέλος» του Γιώργου Παπαδάκη, που όμως δεν είναι ακόμη έτοιμος να… κρεμάσει τα παπούτσια του.

Έτσι, ο παρουσιαστής θα συνεχίσει κανονικά για δυο χρονιές ακόμα να μας λέει «Καλημέρα, Ελλάδα». Στο ίδιο κανάλι, το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έσμιξε ξανά τηλεοπτικά και ανέβασε τα νούμερα, δεν θα συνεχίζει να μοιράζεται το «Πρωινό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά θα είναι η μόνη παρουσιάστρια, με πιθανόν ανανεωμένη ομάδα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει δίκη του infotainment εκπομπή, πιθανότατα το μεσημέρι αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμη η ζώνη στην οποία θα ενταχθεί ο γνωστός δημοσιογράφος. Η πρόταση σκέψης ήταν να παίρνει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη-θα πρέπει να μικρύνει σε διάρκεια την εκπομπή του- και αμέσως μετά να ακολουθεί το «Πρωινό», όμως όλα θα οριστικοποιηθούν μετά το Πάσχα, οπότε θα πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές.

Στο Star, η Βίκη Καγιά είναι από τα δυνατά χαρτιά που το κανάλι σκοπεύει να έχει και τη νέα σεζόν στο δυναμικό του. Η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να λέει καλησπέρα μέσα από το «Shopping Star», ενώ γίνονται συζητήσεις, καθώς έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει και πλάι την παρουσίαση του «GNTM». Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από τις ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στο ίδιο κανάλι συνεχίζουν και τη καινούργια σεζόν οι νέοι παρουσιαστές Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς, που το Star θέλει να τους στηρίξει και να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Στον Alpha, τώρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βγάλει ασπροπρόσωπο το κανάλι, που τη θέλει φυσικά στο δυναμικό του, ωστόσο η παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, πολιορκείται από άλλο κανάλι με μια πρόταση-μαμούθ. Σε ο,τι αφορά την Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίζει κανονικά στη πρωινή ζώνη αφού μόνο επιτυχημένη θεωρείται η παρουσία της. Παρομοίως και ο Χρήστος Φερεντίνος αφού το «Deal» εξακολουθεί να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.