Ως κόνσεπτ, το Asia Express έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχίά σε περισσότερες από 12 χώρες. Είναι προκλητικό, ενδιαφέρον και σίγουρα πρωτότυπο, αφού κάτι αντίστοιχο δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Εννιά ζευγάρια ανθρώπων που όλοι ξέρουμε μέσα από τη σοουμπίζ Θα βάλουν τα σακίδια στην πλάτη και θα αρχίσουν να μηχανεύονται τρόπους για να διασχίσουν τις τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζι, το Λάος, την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και ελάχιστα χρήματα!

Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, θα έχουν στη διάθεσή τους όλις ένα ευρώ προκειμένου να μετακινηθούν και να ολοκληρώσουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό.

Αν θέλουν να κοιμηθούν κάπου έχοντας ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, Θα πρέπει να βρουν κάποιον να τους φιλοξενήσει, άρα Θα κληθούν να γνωριστούν με τους ντόπιους, να υπερβούν απρόβλεπτα εμπόδια και να βιώσουν εμπειρίες που κανένας τουρίστας δεν θα ζήσει ποτέ. Κι όλα αυτα, ενώ θα καταστρώνουν τη στρατηγική τους για να αντιμετωπίσουν τα υπόλοιπα ζευγάρια και να φτάσουν στον τελικό στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Asia Express: Ποιοι θα ζήσουν την υπέρτατη περιπέτεια;

Ποιοι είναι, όμως, όλοι αυτοί που Θα ζήσουν την υπέρτατη περιπέτεια; Όλο τον προηγούμενο καιρό, πολλά ακούστηκαν και γράφηκαν για τα ζευγάρια που θα έπαιρναν μέρος στο Asia Express. Τελικά οι υπογραφές έπεσαν και η λίστα των celebrities που ετοιμάζουν βαλίτσες περιλαμβάνει… τα πάντα!

Δύο ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, τους Γιώργο Μαυρίδη-Κρίστη Καθάργια και Μαυρίκιο Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση, τρεις γονείς με τα παιδιά τους, τους Χριστίνα και Δημήτρη Παππά, Θεοδώρα και Κλόντια Ρασέλ και Νάσο και Παύλο Γαλακτερό, και μπόλικους φίλους: Χρήστο Ζώτο και Στέλιο Λεγάκη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Φίλιππο Ιωάννου /Fipster, Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis, Βιβή Μπασινά και Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Κat.

Δίπλα τους, ο πάντα έτοιμος για συναρπαστικές περιπέτειες Πέτρος Πολυχρονίδης, οπλισμένος με απεριόριστη θετική ενέργεια, θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα πρέπει να διεκπεραιώσουν στους προορισμούς τους, αλλά η και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας…

Τα γυρίσματα της εκπομπής του Star αναμένεται να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και εμείς, ως τηλεθεατές, θα σφραγίσουμε τα εισιτήριά μας με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.