Χρήστης του Twitter ρώτησε ξεκάθαρα την ραδιοφωνική παραγωγό Ναταλία Γερμανού για το θέμα του ποσού!

«Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα», απάντησε σε χρήστη στο Twitter
Να τα πάρουμε από την αρχή. Υπάρχει τον τελευταίο καιρό μία αναταραχή που αφορά στην αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ότι γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει ως DJ στον γάμο του για 45 λεπτά.

«Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, έκανε ξεκάθαρο ότι δεν είναι εκείνη που ζήτησε το συγκεκριμένο ποσό.

Πρόκειται για μία από τις παρουσιάστριες και DJ που αγαπούν το Twitter και έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους τουιτεράδες της, όπως τους αποκαλεί. Όταν, λοιπόν, σήμερα, άρχισαν να τη «φωτογραφίζουν» ως τη παρουσιάστρια με τη μεγάλη αμοιβή, η ίδια, στο διάλειμμα της εκπομπής, «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον alpha απάντησε χαρακτηριστικά:

«Αν το πιστεύεις αυτό για εμένα, μπλόκαρε με» και συμπλήρωσε:

«Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα».

Δείτε τη συνομιλία της στο Twitter εδώ:

Εκτός από DJ, στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, θα τραγουδήσουν, όπως έγινε αντιληπτό από τα συμφραζόμενα, η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας, χωρίς να είναι κάτι ακόμα επίσημο.

 

Τι είχε δηλώσει ακριβώς ο Μαυρίκιος για την Ναταλία Γερμανού

«Συγκεκριμένη παρουσιάστρια πρωτοκλασσάτης εκπομπής μάς έβρισε και είπε ότι δεν θα μας ξαναπαίξει στην εκπομπή της. Έκανα όμως ένα crash τεστ αυτή την εβδομάδα. Της έκανα μια πρόταση να έρθει να παίξει dj στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε κατευθείαν ναι. Αυτή τη δηθενιά λοιπόν μην πάτε να μας την χρεώσετε! Ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Όχι, δεν θα την πάρουμε να παίξει στον γάμο μας. Ήταν ένα crash τεστ για να επιβεβαιώσω μέσα μου ότι κάτι γίνεται τελοσπάντων», πρόσθεσε.