Η εκρηκτική παίκτρια του «GNTM 3» Θεοδώρα Ρασέλ μιλάει για τους στόχους και τις σπουδές της στη δημοσιογραφία.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του Star συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά από το γυυλί. αφού συνεργάζεται με την Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή Open Weekend όπου έχει τη στήλη του GNTM.

Όμως η μελαχρινή καλλονή έχει όνειρα και στόχους αφού θέλει να ακολουθήσει το επάyγελμα του δημοσιογράφου, όπως δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα, θέλει πολύ να ασχοληθεί μελλοντικά με την τηλεόραση αλλά πήγε πρώτα στο παιχνίδι για την προβολή.

Έπειτα είχε σκοπό να πάει στη σχολή, όπως και έκανε καθώς θέλει να το κάνει σωστά. Από μικρή έβλεπε τηλεόραση και ήθελε να κάνει μια εκπομπή late night σαν του Γρηγόρη Αρναούτογλου όμως στη σχολή έμαθε πολλά κι έχει αναθεωρήσει…

Η ίδια κάνει και πολιτικό ρεπορτάζ και της φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον το κομμάτι της ενημέρωση απ’ ό,τι μια εκπομπή Lίfestyle. Η ίδια θα έκανε πολλή προσπάθεια για να μπει και στον τομέα της ενημέρωσης.

Θεοδώρα Ρασέλ: Πότε ένιωσα άγχος!

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα ένιωσε πολύ άγχος όταν χρειάστηκε να ρωτήσει κάτι τον υπουργό Οικονομικών στο πλαίσιο του Φόρουμ του Οικονομικού Ταχυδρόμου.

Όπως παραδέχτηκε, ένιωσε απίστευτο άγχος γιατί κατάλαβε ότι αυτό που έκανε την συγκεκριμένη στιγμή ήταν ότι πιο σοβαρό έχει κάνει στην τηλεόραση μέχρι τώρα.

Επιπλέον η Θεοδώρα αποκάλυψε ότι τώρα κατάλαβε τι σημαίνει λυκοφιλία. Είδε να της μιλούν άνθρωποι που δεν την έβλεπαν καν και μετά μάθαινε πως την κατηγορούν πίσω από την πλάτη της.

Τι είπε για την πρόταση του Asia Express στο Happy Day

«Η πρόταση μου έγινε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, πάω στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα και το λέω στον μπαμπά μου και του εξηγώ την πρόταση. Μου είπε να πάμε! Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι το είπα στη μαμά μου, εκείνη αρνήθηκε και μου είπε να μην την πιέζω. «Δε μπορώ να βγω στην τηλεόραση, θα γίνω ρεζίλι» μου είπε. Μετά με ξαναπήραν τηλέφωνο, μου είπαν ότι πρέπει να κάνουν μία επικοινωνία με τη μητέρα μου για να προχωρήσει η συμφωνία. Την πήρα μέσω facetime και την έφερα προ τετελεσμένου».