Ύστερα απο το «Globetrotters», το κανάλι τηs Κηφισιάs εξασφάλισε τα δικαιώματα του διεθνούs τηλεοπτικού προγράμματοs «Asia Express» που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερεs από 12 χώρες και θα δούμε στιs οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο!

Εννέα ζευγάρια θα έχουν την τεράστια πρόκληση να διασχίσουν τέσσεριs χώρεs τηs Ασίας Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ένα μόλιs ευρώ την ημέρα, τεράστια θέληση κι απέραντη ευρηματικότητα διεκδικώνταs το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείs; Οτι κι αν τους ενώνει, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό για να γράφουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίεs ζωήs.

Θα κάνουν διαδρομέs στο παιχνίδι του Star που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα και την καθημερινότητά του. Θα συντονιστούν με τον παλμό τηs πραγματικήs ζωήs και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει έναs απλόs τουρίσταs. Την παρουσίαση θα αναλάβει φυσικά ο Πέτρος Πολυχρονίδηs ο οποίοs έχει  προτέρα εμπειρία από το «Globetrotters».

Αυτή τη φορά αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την αχανή ήπειρο! Με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητεs πληροφορίεs για τις «επικίνδυνες» αποστολέs που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν. Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνονταs τον πρωτότυπο ρόλο τηs ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριαs, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μα γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά τηs μαγευτικήs και μυστηριώδουs Ασίαs, με λεπτομέρειεs που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Asia Express ζευγάρια που συμμετέχουν

Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάιρα
Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)