Πρεμιέρα κάνει σήμερα (18/3) στις 22:10 στο MEGA το X-Factor!  Η Κατερίνα Λιόλιου μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο θα βρίσκονται στο backstage του πιο επιδραστικού μουσικού talent show. Τα δύο νέα παιδιά θα δίνουν τον παλμό και θα εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους πριν και αφού περάσουν από την κριτική επιτροπή (Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος).

Ποια είναι όμως η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν εμφανιστεί στα μουσικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια; Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των 10 ετών με μαθήματα ακουστικής κιθάρας και πιάνου. Μαζί με φίλους της έφτιαξε το συγκρότημα Chic ’n’ Blues, με το οποίο εμφανίστηκε στο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ Schoolwave και, στη συνέχεια, σε μουσικές σκηνές της γενέτειράς της, της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα τα έκανε με τα επιτυχημένα singles «Ήταν λίγο», «Τα συνηθισμένα», «Μεγάλα λόγια», «Δε με νοιάζει». Οι «μετοχές» της εκτοξεύτηκαν με τα τραγούδια «Story» και «Η ψυχολογία μου». Επί σκηνής έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης.

 

Ωστόσο αυτό που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που η Κατερίνα μπόρεσε να εκτοξεύσει τον αριθμό των ακολούθων της στο Instagram!

Το ενδιαφέρον στην περίπτωση της Κατερίνας Λιόλιου είναι πως έχει καταφέρει μέσα σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα (μετά την πρώτη καραντίνα) να εκτοξεύσει τους followers της στο Instagram. Αυτή τη στιγμή έχει σχεδόν 99.500 άτομα να ακολουθούν το προφίλ της! Πρόκειται όπως αντιλαμβάνεστε για ένα μεγάλο νούμερο τη στιγμή που η καλλιτέχνης μόλις ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην επαγγελματική μουσική σκηνή!

Η Κατερίναι είναι πολύ δραστήρια στα social media, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό της. Όχι μόνο από τα επαγγελματικά της αλλά κι από την καθημερινότητά της.


m.com/embed.js”>