Το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα X-FACTOR επιστρέφει στη συχνότητα του MEGA. Ποια τραγουδίστρια θα είναι στα backstage και θα μιλά με τους επίδοξους τραγουδιστές;  Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή MEGA καλημέρα, η Κατερίνα Λιόλιου θα αναλάβει αυτό το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά και της καθοδήγησης των καλλιτεχνών λόγω και της εμπειρίας της.

Στο μεταξύ οι εκπομπές MEGA Καλημέρα και «Πάμε Δανάη!» αποκάλυψαν τα πρόσωπα που θα δούμε στην κριτική επιτροπή και το backstage του Χ Factor.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή MEGA Καλημέρα αποκάλυψε ένα από τα ονόματα των κριτών, αυτό του Μιχάλη Κουινέλη. Στη συνέχεια, το Πάμε Δανάη! παρουσίασε ακόμα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής, τη Μαρίζα Ρίζου και τον Χρήστο Μάστορα.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως, η τρίτη εκπομπή του MEGA είχε και το όνομα του τέταρτου κριτή που δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Ρόκκο.

X-Factor: Ποιος θα το παρουσιάζει;

Τη δική του ιστορία έχει γράψει το X Factor στην ελληνική τηλεόραση και σίγουρα έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα χωρίς να προβάλλεται, ο διαγωνισμός τραγουδιού επιστρέφει, ωστόσο θα μεταδίδεται από το Mega.

Το τρέιλερ μάλιστα έχει αρχίσει παίζει εδώ και λίγες μέρες, ενώ τα πρώτα ονόματα ακούγονται και είναι πάρα πολύ δυνατά.

Φυσικά μάθαμε και την παρουσιάστρια η οποία αναμένεται να είναι η Μαρία Μπεκατώρου, που είναι πολύ αγαπητή στο κοινό. Βέβαια είχαν ειπωθεί τα ονόματα των Αντώνη Ρέμου και Άννα Βίσση αλλά προφανώς δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ σταθμού και καλλιτεχνών.