Με νέα δεδομένα μπαίνει στη μάχη της prime time το The Voice. Το talent show με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, επιστρέφει για ένατη σεζόν στον ΣΚΑΪ αλλά σε μικρότερη… δόση. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το Voice θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα κάθε Σάββατο και Κυριακή όπως δηλαδή συνέβη και πέρυσι. Ο ΣΚΑΪ ωστόσο φάνηκε ότι θέλει να «προστατεύσει» το πολυετές σόου και να αραιώσει τα επεισόδια. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το The Voice αντί για δύο θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα στην prime time της Κυριακής ξεκινώντας από τις 25 Σεπτεμβρίου ενώ το Σάββατο, το κανάλι του Φαλήρου θα μεταδίδει ταινίες.

Στην κριτική επιτροπή παραμένουν και φέτος ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν υπήρξαν… φωνές που έκαναν λόγο για αλλαγή ενός τουλάχιστον μέλους της επιτρoπής, αλλά αυτές αποδείχτηκαν… φάλτσες, αφού τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και η εταιρία παραγωγής Acun Medya δεν θέλουν να πειράξουν τη σύνθεσή της.

Βέβαια ένα, για να μην πω δύο μέλη της επιτροπής δέχτηκαν προτάσεις από άλλο τηλεοπτικό κανάλι, αλλά τελικά έκλεισαν τα αφτιά τους στις «Σειρήνες» και θα συνεχίσουν να ακούνε τις νoices διαγωνιζόμενων για να αποφασίσουν αν θα τους δώσουν το «εισιτήριο» για τον καινούριο κύκλο του σόου, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις αρχές της νέας σεζόν.

Οι 4 coaches ανυπομονούν να πατήσουν το κόκκινο κουμπί και να φτιάξουν τις πιο τέλειες ομάδες! Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση στην ομάδα του αγαπημένου σου coach;

 

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι θέλω να είμαι σε 10 χρόνια

Μυστηριώδης χρήστης του Twitter γνώριζε την ημερομηνία θανάτου της Ελισάβετ – Έδωσε ημερομηνία και για τον βασιλιά Κάρολο

Survivor All Star: Γι’ αυτό δεν θα παίξει ούτε φέτος