Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου, με άκρως εξομολογητική διάθεση μιλά στον Νίκο Γεωργιάδη και εξηγεί γιατί κάνει ψυχοθεραπεία, τι φταίει τελικά αλλά και πώς θα ήθελε να είναι σε δέκα χρόνια!

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ALPHA, αναφέρεται στα κακεντρεχή σχόλια των social media και δηλώνει ότι πλέον δεν την αγγίζουν ενώ νιώθει ότι υπήρξε εύκολος στόχος γιατί είναι απόλυτα ειλικρινής κάτι που έχει πληρώσει στη ζωή της. Παραδέχεται ότι έχει κλάψει πολύ στη ζωή της ενώ αναφέρεται στις γυναίκες που  της στέλνουν μηνύματα ότι και εκείνες έτσι νιώθουν. Ότι βρίσκονται κοντά στα 40 και δεν μπορούν να κάνουν μια σοβαρή σχέση. Η ίδια λέει ότι μεγάλωσε με το όνειρο να γίνει μαμά και όσο μεγαλώνει βλέπει ότι το όνειρο αυτό δεν πραγματοποιείται…

Η Κατερίνα Καινούργιου χρεώνει στον εαυτό της το γεγονός ότι είναι ανασφαλής και αυτό δουλεύει τώρα με την ψυχοθεραπεία. Η ίδια αναρωτιέται πώς γίνεται να έχει καταφέρει τόσα στη δουλειά της, να στηρίζει οικονομικά όλη την οικογένειά της –κάτι που λέει με χαρά– και στην προσωπική της ζωή να γίνεται θύμα ή να νιώθει λίγη για τον άλλο; Αυτή η ανασφάλεια δεν είναι ελκυστική. Άρα σίγουρα έχει κάνει λάθη, έχει ανεχτεί καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να έχει υπομείνει.

Τέλος, ελπίζει σε δέκα χρόνια να μην είναι μόνη της. Θα ήθελε να έχει κάνει ένα παιδί από έρωτα και να έχει δημιουργήσει οικογένεια. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν κάνει μακροπρόθεσμα όνειρα και προσπαθεί να εκτιμά το τώρα!

 

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Μπηχτές» για την ΕΡΤ – Αυτό «έκλεψαν»

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η κατάσταση της υγείας της Αγγελικής όσο πάει και χειροτερεύει!

Μπέττυ Μαγγίρα: Ρίχνει «λάδι στη φωτιά» στην κόντρα με την Καινούργιου