Στην καταπληκτική Σχοινούσα βρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας τον οποίο έχουμε να δούμε πολύ καιρό! Ο λαοφιλέστατος καλλιτέχνης τραγούδησε σε γνωστό εστιατόριο σε ιδιωτική γιορτή.

Ο κ. Κόκοτας πήγε στο νησί στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης και συνομίλησε με πολλούς από τους καλεσμένους ενώ φρόντισε να φωτογραφηθεί και με αρκετούς από αυτούς.

Τον δημοφιλή καλλιτέχνη της δεκαετίας του ’60 ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος του μεγάλου εφοπλιστή της εποχής, Αριστοτέλη Ωνάση, δεν τον συναντούμε εύκολα κάπου. Οι εμφανίσεις του είναι μετρημένες αφού εκείνος φροντίζει να μην αναλώνεται! Αν και είναι 86 ετών, δε φαίνεται να το βάζει κάτω ενώ φροντίζει πάντα να επιλέγει πολύ προσεκτικά που θα παρευρεθεί. Αυτό άλλωστε τον έκανε τόσο ακριβοθώρητο και συμπαθή σε επιχειρηματίες της εποχής. Πολλοί μάλιστα έχουν επικαλεστεί την ιστορία με τον Ωνάση που του έστειλε το ιδιωτικό του ελικόπτερο προκειμένου να πάει στον Σκορπιό, το ιδιωτικό του νησί, και να μάθει συρτάκι στην Τζάκι Κέννεντι!

Ο τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει τις απίστευτες επιτυχίες του απαθανατίστηκε να είναι ευδιάθετος στο πλευρό του δικού μας σκιτσογράφου Νίκου Γκιόλια ο οποίος τον συνόδευσε στην κιθάρα, ενώ μαζί του βρέθηκαν και οι μουσικοί Θανάσης Βασιλάς στο μπουζούκι-επιμέλεια ορχήστρας, η Ευαγγελία Μαυρίδου στο πιάνο και ο Θανάσης Σοφράς στο μπάσο.

Όλες οι ειδήσεις στα Media

Χρήστος Δάντης: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Transport pass: Kάρτα απεριορίστων διαδρομών στα ΜΜΜ με 10 ευρώ – Ποιοι την δικαιούνται

Παναθηναϊκός: Η σύντροφος του Αιτόρ μοιράζει πόνο στο Instagram και θα σε κάνει να κλάψεις!