Ο Χρήστος Δάντης είναι ένας καλλιτέχνης που ασχολείται με τα γεγονότα της επικαιρότητας και πολλές είναι οι φορές που σχολιάζει τα κακώς κείμενα. Ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του Survivor, Ασημίνας Χατζηανδρέου, πολλές φορές έχει αναφερθεί τόσο στην διακυβέρνηση Μητσοτάκη όσο και στον Αλέξη Τσίπρα.

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Ενδιαφέρεται για τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στο προφίλ του στο Instagram δεν ανεβάζει καθαρά «καλλιτεχνικές» δραστηριότητες αλλά και αντιδράσεις! Σχολιάζει την καθημερινότητα και μάλιστα «καυστικά» αδιαφορώντας για τα σχόλια και απαλλαγμένος από φοβίες!

Ο ίδιος πριν από πολλά χρόνια όταν είχε ερωτηθεί αν θα κατέβαινε υποψήφιος με κάποιο κόμμα είχε απαντήσει αρνητικά γιατί όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει, «δυσκολεύομαι να λέω ψέματα. Λέω μόνο την αλήθεια και τη λέω ανοιχτά». Ποιος ξεχνάει άλλωστε τη δημοσίευση που είχε κάνει πριν μήνες στο Facebook όταν είχε ανακοινωθεί η παράταση των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό και αποτελούνταν από τρεις στίχους και ένα σύνθημα που ακουγόταν κατά του πρωθυπουργού τότε. Και βέβαια δεν άφησε να πέσει κάτω το θέμα με την παρακολούθηση του τηλεφώνουν του Ν. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Δάντης

Δάντης

Τα γεγονότα όμως έχουν αλλάξει, οι απαιτήσεις της κοινωνίας είναι διαφορετικές και τα όσα συμβαίνουν γύρω μας τρέχουν με ταχύτητα φωτός! Έτσι και ο Χρήστος Δάντης μπορεί να άλλαξε γνώμη και να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη εκλογική μάχη. Αρχής γενομένης από την παρουσία του, την καλλιτεχνική βέβαια, στο Φεστιβάλ που διοργανώνει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

φεστιβάλ

φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Μήπως κάπως έτσι ξεκινά η… προεκλογική του καμπάνια;