Ο καλός μας άνθρωπος, ο αγαπημένος ηθοποιός, Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή πριν 13 χρόνια. Ωστόσο, αν και η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, μετά το πέρας της διαδικασίας, κανείς δε γνώριζε πού έγινε η ταφή.

Το μυστήριο ωστόσο φρόντισε να λύσει τόσα χρόνια μετά ο αδερφικός του φίλος, Γιώργος Σταυρόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, όπου και αποκάλυψε πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

«Είχε πάθει ανεύρυσμα. Τον χειρούργησε ένας από τους καλύτερους γιατρούς της Ελλάδας. Τον κράτησε για έναν μήνα στο σπίτι του, επειδή τον λάτρευε τον Θανάση και ήθελε να τον κουράρει προσωπικά, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε», είπε για την περιπέτεια του Θανάση Βέγγου πριν φύγει από τη ζωή.

Θανάσης Βέγγος: Λύθηκε το μυστήριο

Σε ερώτηση για το που μπορεί να είχε ταφεί η σορός του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Είναι ένα μυστήριο το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του»

Στη συνέχεια ο Νίκος Νικόλιζας τονίζει στο κείμενό του πως αφού ανέφερε αρκετές τοποθεσίες, χωρίς ο ίδιος να απαντά, του είπε για αποτέφρωση με την απάντησή του να είναι σχεδόν καταφατική.

«Συ είπας», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας έτσι γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου.

 

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Στικούδη: Τι είπε για Σταμάτη Κραουνάκη και Έλενα Παπαρίζου- Η… μπηχτή που δε θα μείνει αναπάντητη

Ο Jorge Martin έτοιμος να ανακάμψει από την ήττα στη Γερμανία

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανέβασαν βίντεο από τον τοκετό