Ο δεύτερος κύκλος από τη σειρά «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 με τίτλο «Φλεγόμενη καρδιά» μπαίνει στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης του καστ του με τα ονόματα τα οποία θα περιβάλλουν την πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου να ενθουσιάζουν.

Ο ΑΝΤ1, όπως αποκαλύπτει η Realnews που κυκλοφορεί, έχει συγκεντρώσει μεγάλα ονόματα για τις σειρές του τη νέα σεζόν είτε στη Μάγισσα είτε στο μεσοπολεμικό «Γκραν Οτέλ».

Όσον αφορά όμως τη Μάγισσα, αρχικά, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε ότι συμπρωταγωνιστής της Μαρίας Κίτσου θα είναι ο Μελέτης Ηλίας.

Στο μαγικό σύμπαν που σκιαγραφούν με την πένα τους οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, θα ενταχθούν τρεις ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί. Η Γιούλικα Σκαφιδά, μετά τις «Ψυχοκόρες», παραμένει στον ΑΝΤ1 και εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ. Για πρώτη φορά σε σειρά εποχής, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά το «Πρώτος από εμάς» και τη μακρά πορεία του στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μπαίνει στη χρονοκάψουλα της «Μάγισσας». Στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς προστίθεται ένας ακόμα ταλαντούχος ηθοποιός της νεότερης γενιάς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου από τον Έρωτα Φυγά.

Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας: Φλεγόμενη καρδιά» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου με δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Η Μάγισσα: Δείτε το trailer του δεύτερου κύκλου

Όλες οι ειδήσεις

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τι συμβαίνει στην Άνω Παπαριά της Πελοποννήσου τελικά;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη φεύγει από το σπίτι – Η Ιουλία λέει στον Στάθη την κρυφή της επιθυμία

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτές σφάζουν τον Προβιό – Ο Επιφάνειος το παίρνει πάνω του