Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση έγιναν γονείς την Κυριακή 7 Ιουλίου και όπως είναι φυσικό, η χαρά τους είναι απερίγραπτη μιας και από καιρό περίμεναν αυτή τη στιγμή αφού είχε προηγηθεί μία προηγούμενη ατυχία.

Λίγες ώρες μετά τον τοκετό, ο μουσικός και παραγωγός, δημοσιοποίησε ένα βίντεο στα social media μέσα από το μαιευτήριο και την ώρα της γέννας, με τον ίδιο να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στη σύζυγό του. Οι στιγμές που ακολούθησαν έκαναν τον ίδιο να «λυγίσει» από συγκίνηση κρατώντας για πρώτη φορά στην αγκαλιά του την κόρη του.

«Μια μοναδική, γεμάτη δέος και λύτρωση στιγμή που όμοια της δεν υπάρχει. Ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων πλημμυρισμένο από συγκίνηση. Καλωσόρισες στην αγκαλιά μας Ιωάννα – Μελωδία Μαυρικίου, σ’ ευχαριστούμε που ήρθες να μας ολοκληρώσεις και να μας δείξεις το πραγματικό νόημα της ζωής και πόσο μικρά και ασήμαντα είναι όλα μπροστά στο θαύμα σου.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη σου ανάσα, το πρώτο σου κλάμα, τη μυρωδιά σου και την πρώτη σώμα με σώμα επαφή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης δημοσιεύοντας το βίντεο της γέννησης της κόρης του.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τη μικρή Ιωάννα – Μελωδία και το δωμάτιο του μαιευτηρίου είχε μετατραπεί σε έναν ροζ παράδεισος προκειμένου να καλωσορίσουν την πριγκίπισσά τους.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δείτε το βίντεο που ανέβασε