Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη στο MEGA και σχολίασε τόσο τη σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη όσο και το θέμα του θηλασμού. Επιπλέον, σχολίασε μάλλον… καυστικά τα όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Έλενα Παπαρίζου.

«Με τον Βαγγέλη αισθάνομαι σιγουριά, είναι πολύ υποστηρικτικός σε όλα. Κάποια στιγμή έκλεισα τα μάτια μου και μας είδα σε ένα σπίτι μόνους μας, και δε μου άρεσε, έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Δεν πιστεύω ότι έχω δυο τώρα»

«Με ψυχραιμία όλα γίνονται… Πρέπει να αισθανόμαστε παραγωγικές οι γυναίκες, να κάνουμε όμορφα πράγματα, να δουλεύουμε, να έχουμε αυτή την έκφραση, δε μπορώ να ζήσω χωρίς τη δουλειά μου. Την ισορροπία με τον Βαγγέλη κάπου τη βρίσκουμε και κάπου τη χάνουμε. Το θέμα είναι να τη βρίσκουμε σύντομα γιατί δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο.

Θηλάζω παντού και συνέχεια… Δημόσια, κανονικά, θα τον σκεπάσω και θα κάνω τη δουλειά μου. Οι γυναίκες δε πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικές μεταξύ μας, η καθεμιά κλάνει ό,τι μπορεί. Χρειάζεται υπομονή, είναι κάτι που εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν είχα πολύ γι’ αυτό και θήλασα μόνο τρεις μήνες.

Προβληματιζόμουν μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα… Τώρα που το ζω δεύτερη φορά δε μετράω πια, δεν έχω το χρονόμετρο, το μωράκι θα τρώει όποτε και όσο θέλει. Χωρίς άγχος. Τη βάπτιση την ετοιμάζουμε για αρχές Σεπτέμβρη» είπε ακόμα η γνωστή καλλιτέχνις .

«Με αφορμή που θα είναι και Έλενα Παπαρίζου στο Europride, θυμάμαι τις δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη που είπε ότι γέλασα με την Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision, είναι αγνώριστη». Πως σου φαίνονται τέτοια σχόλια για τις γυναίκες;» ρώτησε η ρεπόρτερ για να λάβει την απάντηση: «Τώρα, ποιος λέει τι, σε ποιον και γιατί. Δηλαδή ο Σταμάτης έκρινε τα κιλά της Έλενας; Όχι, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε κανέναν στο πως είναι, στο αν θέλει να φάει, στο αν θέλει να πάρει 5 – 10 κιλά παραπάνω ή αν θέλει να χάσει».

«Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει να είναι και δεν θα δώσει λόγο σε κανέναν» είπε κλείνοντας.

 

Κατερίνα Στικούδη: Δείτε το απόσπασμα