Ο Γιώργος Καραμίχος και η Δωροθέα Πασχαλίδου έχουν στα σκαριά μία μεταφυσική κωμωδία, που φέρει τον τίτλο «Ζωή». Η συγκεκριμένη σειρά. προοριζόταν για τον ΣΚΑΙ, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου, μέχρι που εκείνη αποχώρησε, διότι ήθελε να ετοιμάσει τη νέα παράστασή της. Και μπορεί η συνεργασία να ναυάγησε πρόωρα και μαζί με την ηθοποιό να αποχώρησε και ο Γιώργος Καραμίχος, όμως η Δωροθέα Πασχαλίδου και οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής Fοss Productions δεν έμειναν άπραγοι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «MYtv», οι παραπάνω ξεκίνησαν νέο κύκλο συζητήσεων με τους υπευθύνους των ενδιαφερόμενων καναλιών, προκειμένου να δώσουν «Ζωή» σε αυτό το εγχείρημα. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε, μάλιστα, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της εν λόγω σειράς έχουν κάνει επίσημη πρόταση στη Μαρία Καβογιάννη, προκειμένου να υποδυθεί την κεντρική ηρωίδα, η οποία σύμφωνα με το σενάριο ύστερα από ένα ατύχημα, έχει μεταφυσικές εμπειρίες που της αλλάζουν σημαντικά τη ζωή. Να σημειωθεί ότι την ηθοποιό, μέσα στην επόμενη σεζόν, πρόκειται να τη δούμε σε ακόμη τρεις νέες παραγωγές: «Maestro» (MEGA), «Μια νύχτα του Αυγούστοι (ΕΡΤ 1), «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» (MEGA) — στην τελευταία κάν γκεστ εμφάνιση.

Στο μεταξύ στην αρένα των τηλεπαιχνιδιών αναμένεται να ριχτεί ο Κρατερός Κατσούλης που επιστρέφει τηλεοπτικά ως παρουσιαστής.

Ο ΣΚΑΪ προσέγγισε τον ηθοποιό για την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Ο Μονομάχος» και ο Κρατερός Κατσούλης δε φάνηκε να απέκλεισε τη συμφωνία.

Το εν λόγω τηλεπαιχνίδι δε μας είναι άγνωστο αφού το είχαμε ξαναδεί το μακρινό 2002 και την επιμέλεια της παρουσίασης είχε ο βασιλιάς των τηλεπαιχνιδιών, Χρήστος Φερεντίνος .