Στον ΣΚΑΪ θέλουν να μπουν πολύ δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.’Ετσι, πέρα από την κοινωνική σειρά «Στοργή» με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου, έδωσαν το πράσινο φως σε μία δραματική σειρά αλλά και σε μία μετφυσική κωμωδία, που φέρει τον τίτλο «Ζωή».

Πρόκειται για μία πρόταση, σε σενάριο Δωροθέας Πασχαλίδου και Γιώργου Καραμίχου, με τον τελευταίο να επιθυμεί να αναλάβει και χρέη σκηνοθέτη, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει συμφωνήσει η Ελένη Ράντου.

Το σενάριο θέλει την κεντρική ηρωίδα, ύστερα από ένα μεγάλο ατύχημα, να έχει μεταφυσικές εμπειρίες, που της αλλάζουν σημαντικά τη ζωή. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, αναζητούνται και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν την αγαπημένη ηθοποιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα απο τα παραπάνω σίριαλ, τα στελέχη του σταθμού αναζητούν και μία καθημερινή σειρά!

Από την άλλη, ο σταθμός του Φαλήρου, πριν από περίπου τρία χρόνια, εξασφάλισε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «0 πιο αδύναμος κρίκος», με τον Τάσο Τρύφωνος να αναλαμβάνειτην παρουσίαση.

Αν και το συγκεκριμένο πρότζεκτ σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης  αποφάσισε να του αλλάξει… τηλεοπτική στέγη και να το μεταφέρει στην ΕΡΤ 1.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο ίδιος κατέθεσε την πρόταση στην αρμόδια επιτροπή και αυτή φαίνεται να περιλαμβάνει μία σημαντική αλλαγή. Στην παρουσίαση δεν θα βρίσκεται ο Τάσος Τρύφωνος, αλλά μία γυναίκα-έκπληξη. Βέβαια,  δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτήσεων γενικών γνώσεων, να αντεπεξέλθουν στην πίεση του χρόνου αλλά και το αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή, να μη σπάσουν την αλυσίδα των σωστών απαντήσεων και να καταφέρουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο.

ΣΚΑΪ: Ο πιο αδύναμος κρίκος!