Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς, ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αθηνά μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων για τη δολοφονία του Δημήτρη προδίδοντας μάλιστα ότι με τον Δημήτρη ήταν εραστές. Η Αθηνά ουρλιάζει ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν όμως τα στοιχεία όλα είναι εναντίον της και την οδηγούν κατευθείαν στη φυλακή.

Ο αστυνόμοs Κουράκοs, με πρωτοφανή «ζήλο», κινεί αμέσωs τις διαδικασίες και η Αθηνά μπαίνει στη φυλακή μέχρι να οριστεί η δίκη τηs. Καταρρακωμένη και μόνη, η Αθηνά θα ζήσει απίστευτα βασανιστικές μέρεs μέσα στη φυλακή. Σε πολλά επεισόδια Θα τη βλέπουμε μέσα στο κελί μαζι με άλλεs συγκρατούμενεs, να περνάει δραματικέs στιγμέs. Ωστόσο, μια ακόμα ακραία σχέση Θα δημιουργηθεί πίσω από τα κάγκελα.

Στο μεταξύ στην οικογένεια των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση γιατο παρελθόν τηs Αθηνάs και για όλα όσα βγήκαν στο φωs. 0 Ισίδωροs είναι έξαλλοs και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομα τηs Αθηνάs απ’ όλα. Από το σπίτι, από την περιουσία, από παντού. Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση τηs και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένειά των Βρεττάκων. Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα. Είναι η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό τηs και προσπαθεί να μιλήσει σε όλουs και να πει την αλήθεια. Ετσι η Μαργαρίτα Θα παρακαλέσει τον Λυκούργο να τη βοηθήσει και εκείνοs πεπεισμένοs ότι η Αθηνά είναι αθώα, αρχίζει να μαζεύει στοιχεία για τη δίκη. Μια δίκη που θα κρατήσει πολύ και που μέσα από αυτή Θα ακουστούν πολλά, που Θα φέρουν νέο τσουνάμι αποκαλύψεων!

Καλώs εχόντων των πραγμάτων και αν δεν έχουμε απρόοπτεs πολιτικές εξελίξειs (πρόωρεs εκλογέs), ο β κύκλος τηs σειράs «Η γη της ελιάs» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πρώτη απ’ όλεs τις σειρέs, μπορεί ακόμα και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει ήδη από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα είναι μπροστά σεναριακά και σε έτοιμα επεισόδια τουλάχιστον για δύο μήνεs μεταδόσεων. Μάλιστα στο καστ των ηθοποιών Θα προστεθεί και ο Μίλτοs Χαρόβαs, από το «Χ Factor». Μόλις αποχώρησε ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό, ο ίδιος ο Αντρέαs Γεωργίου τον κάλεσε στη «Γη τηs ελιάs» για έναν ρόλο, όπως είπε, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. θα υποδυθεί έναν νέο μουσικό του δρόμου που τα βήματά του θα τον φέρουν στη Μάνη.