Η αλήθεια είναι ότι το φετινό Survivor παραείναι ριάλιτι ακόμα και για εμάς που στηρίζουμε τις «πρωτοβουλίες» των καναλιών που θέλουν να μας δείξουν τσαλακωμένους σταρ να ζορίζονται! Όμως όλα έχουν τα όρια τους και αυτά τα έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Αντιλαμβανόμαστε το ανθρώπινο επίπεδο που έχει ο 37χρονος. Δηλαδή, το γεγονός ότι θέλει να προκαλεί και να δημιουργεί μία «κινητικότητα» γύρω από την προσωπικότητά του. Προφανώς έχει διαλέξει το λάθος μονοπάτι αφού το μόνο που καταφέρνει είναι να ανοίξει μέτωπα ακόμα και με τις καρύδες για να μην πούμε με τις ακρίδες και τις σαύρες!

Το κακό είναι βέβαια, ότι είχε φροντίσει απ’ όταν ήταν ακόμα στην Ελλάδα να δημιουργήσει ένα κλίμα «δοσοληψίας» με τους δημοσιογράφους από τους οποίους ζητούσε χάρες. Να όμως που αυτοί δεν ξεχνούν και τον ξεμπροστιάζουν για την πλάκα τους.

Μία από αυτές, η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου που στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» τον έδωσε στεγνά. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, ο make up artist της είχε ζητήσει να του κάνει κάποιο αφιέρωμα και να τον στηρίξει. Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε ότι «δεν είχε και δουλειά» ο Κωνσταντίνος άρα είχε ανάγκη το ριάλιτι επιβίωσης για να τσιμπήσει κάνα ψιλό. Ενώ όλοι οι άλλοι μπήκαν για τη φανέλα…

Όπως και να έχει, η Κατερίνα, που ενδεχομένως ξέρουμε τα πάντα για τη ζωή της χωρίς να έχει μπει στο Survivor, είπε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει τον παίκτη γιατί τα έχει κάνει… «σκ@@@».

Ίσως, ή μάλλον σίγουρα θα συμφωνούσαμε μαζί σου φίλτατη Κατερίνα αν βέβαια δεν είχες παραβεί ένα σημαντικό κανόνα. ΔΕΝ καρφώνουμε Κατερίνα όταν ο άλλος πέφτει στον πάτο. Λέμε γνώμη, ακόμα και σκληρή, αλλά δεν τον ξεπουλάμε έτσι στεγνά στον «αέρα» μίας πρωινής εκπομπής. Ο Εμμανουήλ πρέπει να κριθεί αφού δέχτηκε να πάρει μέρος σε ένα ριάλιτι. Αλλά όχι γι αυτά που ζήτησε πριν μπει. Χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν είναι καν εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και ναι, το λέμε εμείς που τον περνάμε καθημερινά γενεές 14!

Κρίμα ρε Κατερίνα…