Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ανθή Βούλγαρη, οι οποίες υπήρξαν και πρώην συνεργάτιδες στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» είναι καλές φίλες. Μάλιστα είχε γίνει γνωστό τότε  ότι η Κατερίνα θα γινόταν κουμπάρα στον γάμο της Βούλγαρη με τον αγαπημένο της.

Δυστυχώς όμως, και χωρίς βέβαια αυτή να είναι η πρώτη φορά, η κουμπαριά «χάλασε» και οι κακές γλώσσες της εποχής έλεγαν για μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ τους.

Σήμερα (26/4) έφτασε η στιγμή να ξεκαθαριστεί το ζήτημα στην  εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA.

Κατερίνα Καινούργιου-Ανθή Βούλγαρη: Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες.

«Να πούμε για τον γάμο γιατί πολλά έχουν ακουστεί και για τη σχέση τη δικιά μας που πραγματικά δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ. Τι έχει γίνει λοιπόν; Της λέω ”θα σε παντρέψω, θα σε παντρέψω”. Ίσως να ήταν και δικό μου ατόπημα. Της λέω ”θα έρθω”. Ξεκινάει τότε ο Covid. Ήταν η δεύτερη χρονιά που το Ε έγινε Open και άλλαξα τον τίτλο της εκπομπής. Αλλάζει ο τίτλος, αλλάζουν όλα και γίνεται και αυτό με τον Covid. Εγώ γύριζα τρέιλερ και την επόμενη μέρα που μπορούσα να πάω στον γάμο μου λένε ‘’δε θα πας γιατί αν κολλήσεις Covid’’, δε βγαίνει η εκπομπή», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ενώ ήμουν κουμπάρα. Τότε τα μέτρα ήταν πολύ περιορισμένα, φοβήθηκα, της λέω ‘’Ανθή, δε… φοβάμαι’’, μου λέει, ‘’Τι λες παιδί μου; Θα νομίζει ο κόσμος ότι η κουμπαριά είναι ψεύτικη’’. Το προσκλητήριο είχε το όνομά μου». Φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν πήγε κανείς από τους συνεργάτες γιατί αν γινόταν κάτι δε θα δουλεύαμε. Μου λέει η Ανθή, ‘’Ρε Κατερίνα δε γίνεται αυτό”. Για 2-3 μέρες λίγο σφίχτηκε, μετά ξαναμιλήσαμε, μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα και ότι με καταλαβαίνει…», πρόσθεσε η Καινούργιου.

«Το σεβάστηκα αυτό αλλά καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις. Ούτε ποτέ τσακωθήκαμε, ούτε λογοφέραμε γιατί πραγματικά με κάποιους ανθρώπους μπορεί να μη βρισκόμαστε καθημερινά αλλά σε έχουν στηρίξει και έχετε περάσει στιγμές που σας έχουν δέσει οπότε, σέβεσαι κάποια πράγματα και προχωράς» ξεκαθάρισε η Ανθή Βούλγαρη από τη δική της πλευρά.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το βλέπω μετά από καιρό, το έχω μετανιώσει. Λέω, ‘’Τι θα είχα πάθει; Στεναχώρησα την Ανθή, στεναχωρήθηκα κι εγώ…’’. Καμιά φορά όμως πρέπει να παίρνουμε την ευθύνη των επιλογών μας. Το μετάνιωσα. Σας λέω πώς το βλέπω τώρα», αποκάλυψε στο τέλος η ξανθιά παρουσιάστρια.