Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Δευτέρα, 25 Απριλίου, γίναμε θεατές ενός μάλλον κακόγουστου αστεϊσμού από πλευράς του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είπε στη Ναυσικά το παρακάτω: «Ελπίζω να είστε χαρούμενοι και μαζί για πολλά χρόνια. Έτσι ώστε να μη χρειαστεί να μου φέρει κι άλλες κοπέλες του ο Κώστας στο Survivor».

Η φίλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Καλάβρια, μετέφερε το πώς αντέδρασε ο Κώστας Πηλαδάκης όταν άκουσε το άκομψο σχόλιο του Ατζούν για τις πρώην συντρόφους του στο Survivor στην εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Η γνωστή επιχειρηματίας σχολίασε την αναφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί στις πρώην συντρόφους του Κώστα Πηλαδάκη, λέγοντας αρχικά για την παίκτρια του Survivor:

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς, όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι ίσως η δεύτερη σχέση του κυρίου Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο, δεν θα έπρεπε καν. Νομίζω ότι φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ ριάλιτι, αλλά με άσχημο τρόπο, έχουν ξεφύγει φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να μπορούν να αντέξουν όλα αυτά που γίνονται εκεί».

Έπειτα, η Μαρία Καλάβρια δήλωσε πως έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Κώστα Πηλαδάκη, και μετέφερε την αντίδρασή του, αναφέροντας:

«Ναι, μίλησα με τον κύριο Πηλαδάκη, σίγουρα δεν του άρεσε καθόλου όλη αυτή η αναφορά που έγινε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Ο Ατζούν μπορεί να αναφέρθηκε, αλλά σίγουρα, αυτό σας το λέω συγκεκριμένα, δεν είναι φίλος του, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι φίλοι. Τη στηρίζει και την περιμένει πώς και πώς».

 

Survivor: Το Trailer του αποψινού επεισοδίου