Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ την Δευτέρα του Πάσχα είδαμε πάλι μία απ’ όλα! Χαρές, αγώνες, Μαϊάμι, Κωνσταντίνο κ.ο.κ! Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιτζιλαλί αποδείχθηκε ακόμα μια φορά γενναιόδωρος! Ωστόσο την έκανε την «πατάτα» του και μάλιστα καυτή με το υπονοούμενο στη Ναυσικά για τον Κώστα Πηλαδάκη! Ας το ρίξουμε στο τουρκικό είδος άκομψου… χιούμορ γιατί προφανώς κάτι άλλο δεν μπορούμε να υποθέσουμε!

Συγκεκριμένα ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός  ότι ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, ήταν παλιότερα σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε λάβει κι αυτή μέρος στο Survivor.

A.I.: Ναυσικά πώς είσαι; Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για εσένα είναι ότι το αγόρι σου, ο Κώστας -ένα πολύ καλό παιδί όπως μου λένε στην Ελλάδα κι ελπίζω να είστε μαζί πολλά χρόνια και να είστε χαρούμενοι- τον ξέρω πριν από εσένα.

Ν.Π.: Αλήθεια; Πώς κι έτσι;

Α.Ι.: Αλήθεια δεν ξέρεις; Στο πρώτο Survivor…

Ν.Π.: Οκ καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά δεν ήξερα ότι γνωρίζεστε προσωπικά.

A.I.: Όχι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον ξέρω από εκεί αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι, σε παρακαλώ μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος ότι θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στο επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τελοσπάντων το αντιπαρερχόμαστε γιατί είμαστε μεγάλες καρδιές!

Επιστρέφουμε στο γεγονός ότι οι Διάσημοι χάρηκαν με την ψυχή τους το Μαϊάμι και επέστρεψαν ανανεωμένοι στην παραλία.

Ωστόσο η εβδομάδα που ο Ατζούν ΧΑΡΙΖΕΙ έπαθλα συνεχίζεται, μέχρι να επιστρέψει τουλάχιστον ο Λιανός από τις διακοπές του Πάσχα και θυμηθούμε όλοι τις παλιές καλές ασυλίες!

Ποιος λοιπόν θα κατακτήσει το δεύτερο έπαθλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που πήραμε, ΕΔΩ θα μάθετε τίνος είναι το… επαθλάκι στο νησάκι!