Ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, επέστρεψε από την Καραϊβική αλλά δε φάνηκε να έχει και ιδιαίτερα… κέφια για να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος που άπτονται του Survivor.

Λίγο το πολύωρο ταξίδι, λίγο οι κάμερες που καραδοκούσαν, λίγο οι ενοχλητικές ερωτήσεις, εκνεύρισαν μάλλον τον Λιανό που απάντησε ευθέως στην  δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος λοιπόν τον ρώτησε αρχικά για το Survivor All Star και αν θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο αλλά εκείνος απάντησε αμέσως ότι δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα.

«Σεπτέμβριο; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω»,

Αμέσως μετά όμως φάνηκε να εκνευρίζεται σε ερώτηση που αφορούσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor: Έρχεται ο μεγάλος τελικός!

Λίγεs ημέρεs μένουν μέχρι ο Γιώργοs Λιανός να ανοίξει τον φάκελο τηs παραγωγήs του Survivor και να προσφωνήσει το όνομα του μεγάλου νικητή. Εκείνου που Θα κερδίσει όχι μόνο τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αγωνία των παικτών κορυφώνεται και ανασύρουν στιγμέs που έζησαν κατά την παραμονή τουs στον Αγιο Δομίνικο. Να Θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν 7 μήνες πριν, στα τέλη του Δεκέμβρη του 2021, όπου ηθοποιοί, τραγουδιστέs, αθλητέs, εηιχειρηματίεs, τραγουδιστέs, μοντέλα, έναs μάγειραs και έναs δημοσιογράφοs, ταξίδεψαν στιs μαγευτικέ παραλίεs ms Καραϊβικήs με έναν και μόνο στόχο, τη νίκη. Ορισμένοι έφυγαν νωρίς, κάποιοι άλλοι μπήκαν δυναμικά, προέκυψαν τσακωμοί, έρωτεs, τραυματισμοί, διαμάχεs, αλλά κυρίωs οι παίκτες του φετινού διαγωνισμού χάρισαν στο κοινό στιγμέs έντασης στου στίβουs μάχηs. Ομωs όλα αυτά αποτελούν παρελθόν τόσο για τουs εναπομείνανrεs παίκτεs όσο και για την παραγωγή που για μια ακόμη σεζόν έδωσε τον καλύτερό τηs εαυτό.
Αν νομίζετε πως τις τελευταίεs τουs μέρεs στο νησί, Διάσημοι και Μαχητέs θα τι περάσουν χαλαρά, πάνω σε μια αιώρα πίνονταs κοκτέιλ, μάλλον έχετε μπερδευτεί. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τουs προκειμένου να κερδίσουν τουs αντιπάλουs τουs για να βρεθούν στον ημιτελικά, τον τελικό και κατά συνέπεια στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού κοινού. Προσοχή όμωs!