Στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος του Survivor, μίλησε για τη ζωή του σήμερα στην εκπομπή του Alpha πέντε χρόνια μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά για τα μελλοντικά του σχέδια.
Το κλίμα στην εκπομπή ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος έλαβε τα δώρα της εκπομπής. Αυτά είχαν ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, μιας και ήταν αφιερωμένα στο σωματείο κακοποιημένων παιδιών «Φύλακας Άγγελος», του οποίου είναι ιδρυτής.

 

«Δεν έχω λόγια, πραγματικά δεν το περίμενα. Ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με πατάτε κάπου που…. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει τον “Φύλακα Άγγελο”, είναι όλοι σπουδαίοι, όπως και οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον ”Φύλακα Άγγελο”. Συγγνώμη για λίγο…» είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
«Ζούμε δύσκολες εποχές, εύχομαι να σταματήσει ο πόλεμος, ο Covid και να μπορέσουμε κι εμείς να συνεχίσουμε τις δράσεις μας, να συμβάλλουμε όσο μπορούμε. Κάπου εδώ πρέπει να κλείσουμε, το καταλαβαίνετε…» πρόσθεσε φανερά βουρκωμένος.

Την Κυριακή, θα δούμε ένα πρόσωπο που επίσης συζητιέται πολύ  αλλά εμφανίζεται σπάνια. Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» Δανάη Μιχαλάκη που θα βρεθεί στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» για συνέντευξη με τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη.


Η παρουσιάστρια του Alpha Ναταλία Γερμανού δεν το ξεκίνησε καλά το σαββατοκύριακο αφού της φεύγουν ένας ένας οι συνεργάτες! Αποδεκατίστηκε με λίγα λόγια εκπομπή Καλυτερα δε γίνεται! Αμ γίνεται!

Η εκπομπή λοιπόν είχε απώλειες καθώς από το πάνελ λείπουν η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αλλά και ο Δημήτρης Πανόπουλος. Η παρουσιάστρια τόνισε πως η πανδημία θέρισε την εκπομπή, καθώς οι συνεργάτες της βρέθηκαν θετικοί.