Λίγεs ημέρεs μένουν μέχρι ο Γιώργοs Λιανός να ανοίξει τον φάκελο τηs παραγωγήs του Survivor και να προσφωνήσει το όνομα του μεγάλου νικητή. Εκείνου που Θα κερδίσει όχι μόνο τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αγωνία των παικτών κορυφώνεται και ανασύρουν στιγμέs που έζησαν κατά την παραμονή τουs στον Αγιο Δομίνικο. Να Θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν 7 μήνες πριν, στα τέλη του Δεκέμβρη του 2021, όπου ηθοποιοί, τραγουδιστέs, αθλητέs, εηιχειρηματίεs, τραγουδιστέs, μοντέλα, έναs μάγειραs και έναs δημοσιογράφοs, ταξίδεψαν στιs μαγευτικέ παραλίεs ms Καραϊβικήs με έναν και μόνο στόχο, τη νίκη. Ορισμένοι έφυγαν νωρίς, κάποιοι άλλοι μπήκαν δυναμικά, προέκυψαν τσακωμοί, έρωτεs, τραυματισμοί, διαμάχεs, αλλά κυρίωs οι παίκτες του φετινού διαγωνισμού χάρισαν στο κοινό στιγμέs έντασης στου στίβουs μάχηs. Ομωs όλα αυτά αποτελούν παρελθόν τόσο για τουs εναπομείνανrεs παίκτεs όσο και για την παραγωγή που για μια ακόμη σεζόν έδωσε τον καλύτερό τηs εαυτό.
Αν νομίζετε πως τις τελευταίεs τουs μέρεs στο νησί, Διάσημοι και Μαχητέs θα τι περάσουν χαλαρά, πάνω σε μια αιώρα πίνονταs κοκτέιλ, μάλλον έχετε μπερδευτεί. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τουs προκειμένου να κερδίσουν τουs αντιπάλουs τουs για να βρεθούν στον ημιτελικά, τον τελικό και κατά συνέπεια στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού κοινού. Προσοχή όμωs!

Λέγεται πωs οι τελευταίοι αγώνεs του ημιτελικού Θα είναι πιο σκληροί από ποτέ και θα φέρουν τουs διαγωνιζόμενουs στο σημείο να αναμετρηθούν όχι μόνο με τους αντιπάλους τουs αλλά και με τουs ίδιουs τουs εαυτού τουs. Ο βαθμόs δυσκολίαs Θα ανέβει, όπως και το χρονικό διάστημα που Θα περάσουν στην αμμουδιά του Αγίου Δομίνικου την ημέρα του ημιτελικού, δηλαδή στιs 5 Ιουλίου. Την ίδια μέρα, μετά τα αγωνίσματα, οι δύο τυχεροί Θα μεταφερθούν στην Ελλάδα και θα παραμείνουν μέχρι τη βραδιά του τελικού σε κάποιο ξενοδοχείο τηs πόληs. Δεν θα έρθουν σε επαφή με τουs δικούs τους ανθρώπους παρά μόνο το βράδυ που ζωντανά θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν από τον ΣΚΑΪ.