Αν νομίζετε πως τις τελευταίες μέρες στο νησί του Survivor Διασημοι και Μαχητέs Θα τις περάσουν χαλαρά πάνω σε μία αιώρα πίνονταs κοκτέιλ, χαλαρά, κάνετε λάθοs. Τώρα περισσότερο απο ποτέ θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τουs προκειμένου να κερδίσουν τουs αντιπάλουs τουs για να βρεθούν στον ημιτελικό. τον τελικό και κατά συνέπεια στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού κοινού.

Προσοχή όμως!

Λέγεται πως οι τελευταίοι αγώνεs του ημιτελικού Θα είναι πιο σκληροί από ποτέ και Θα φέρουν τουs διαγωνιζόμενους στο σημείο να αναμετρηθούν όχι μόνο με τουs αντιπάλουs τουs αλλά και με τουs ίδιουs τουs, τουs εαυτούς. Οι νικητέs που θα αναδειχτούν στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσηs Θα ταξιδέψουν την ίδια κιόλαs ημέραs για την Ελλάδα και μέχρι τη βραδιά του τελικού (6/7) θα μείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο τηs πόληs.

Δεν θα έρθουν σε επαφή με τουs δικούs τουs ανθρώπουs παρά μόνο το βράδυ που ζωντανά θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο τηs σεζόν από τον ΣΚΑΪ. Η μεγάλη βραδιά θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων, στο Γαλάτσι όπως κάθε χρόνο όμως φέτος συζητείται μήπως να υπάρχει κοινό. Ο Γιώργος Λιανός θα συντονίσει τη βραδιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβάλλει βίντεο από τις στιγμές των παικτών, τις δυσκολίες που βίωσαν, τις κορυφαίες νίκες από τους στίβους μάχης, ενώ δεν θα παραλείψει να δείξει πόσο άλλαξαν οι παίκτες εξωτερικά κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι και συγκεκριμένα πόσα κιλά έχασαν.  Στο τέλος θα ανακοινώσει φυσικά το όνομα του νικητή!

Survivor: Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου