Το ριάλιτι επιβίωσηs Survivor έχει μπει για τα  καλά στη ζωή μας και δεν περνάει τηλεοπτική σεζόν που να μην το περιλαμβάνει. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λαμβάνονταs υπόψη  τη θετική ανταπόκριση του τηλεοπτικου κοινού, δεν μπορεί παρά να επαναλάβει ξανα και ξανά το πρότζεκτ που κάνει τουs τραπεζικούς του λογαριασμούs να…. μεγαλώνουν σε μηδενικά.

Και μπορεί σε δύο μήνεs το φετινό « Survivor» να ρίχνει αυλαία, όμωs από τώρα σκέφτεται τι κινήσεις τηs επόμενηs σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίεs λοιπόν, ο Τούρκοs δαιμόνιοs επιχειρηματίαs, ιδρυτήs τηs «Ατζούν Μίντια», σκέφτεται να δημιουργήσει το «ΑΙΙ Star Survivor», στο οποίο θα παίξουν παίκτες που έχουν βρεθεί και στο παρελθόν στον Αγιο Δομίνικο. Οχι μόνο οι νικητέs αλλά και παίκτες που έχουν αφήσει, ο καθένας για διαφορετικό λόγο, το στίγμα τουs.

Και μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει επίσημα γνωστό ότι είναι σε φάση συζητήσεων, ωστόσο πολλά είναι τα ονόματα που έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι του καναλιού, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο-Ντάνο-Αγγελόπουλο. Ο  Γιώργος Κορόμι ειναι απο τουs πιο δυνατούς παίκτεs που έχουν περάσει από τουs στίβουs μάχηs του ριάλιτι και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον all star κύκλο οπως και τον μεγάλο περσινό νικητή, τον Σάκη Κατσούλη. Επειδή όμως ο Σάκης δεν πάει πουθενά χωρίς τη Μαριαλένα του, θεωρήστε δεδομένο πως αν ο επιχειρηματίας βρεθεί ξανά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν θα είναι μόνος.Το κορίτσι του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, θα τον συνοδεύσει, γεγονός που θα χαροποίησει ιδιαίτερα την παραγωγή. Θα θυμάστε άλλωστε ότι οι σκηνοθέτες είχαν κάνει φόκους στον έρωτά που αναζωπυρώθηκε στους στίβους μάχης.

Survivor: Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μέσα!

Όμως εκτός από τη Μαριαλένα, δυνατή παίκτρια ήταν  και η Καρολίνα Καλύβα. Πληροφορίες λένε πως θα είναι μέσα στα ονόματα που θα προσεγγίσουν οι ιθύνοντες.

Αν φυσικά δεν το έχουν κάνει ήδη. Και το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου συζητιέται έντονα και όχι άδικα αφού ένα χρόνο πριν είχε χαρίσει μεγάλες νίκες.

Τέλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ένας από τους παίκτες που δε δημιουργούσαν προβλήματα λένε πως θα επιστρέψει δριμύτερος. Αφού βέβαια έχουν ολοκληρωθεί τα καθήκοντά του στο X Factor του ΣΚΑΪ.

Κάτι αντίστοιχο δεν έχει γίνει στη χώρα μας ενώ αυτή τη στιγμή προβάλλεται στην Τουρκία.