Καλεσμένη της εκπομπής του ΑΝΤ1 The 2night Show βρέθηκε χτες η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το μοντέλο και μέλος της κριτικής επιτροπής του «GNTM» παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την οποία σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο σε νεαρή ηλικία. «Δυσκολευόμουν πολύ όταν ήμουν στο σχολείο. Ήμουν παιδί πιο μαζεμένο, δεν ήθελα ο κόσμος να ξέρει πολλά πολλά, δεν ήθελα ο κόσμος να ξέρει τη δουλειά. Θα μου πεις, θα σε δούνε στα περιοδικά, θα το μάθουν. Δεν μου άρεσε το σούσουρο, να το συζητάνε».

 

Η παρουσιάστρια και μοντέλο παραδέχτηκε ότι η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά ήταν κάτι που περίμενε. Για εκείνη τα αρνητικά σχόλια δεν είχαν λογική βάση.

«Περίμενα ότι θα γίνει σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, αυτό που μου ζητήθηκε από την παραγωγή ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Εντάξει, ξεκάθαρα υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν μεγάλη βάση. Εγώ δεν θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει μια πορεία στον χώρο με έναν άνθρωπο που μόλις ξεκινάει. Θα ήθελα πρώτα να δω. Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καλά καλά βγω στην τηλεόραση».

Σταματίνα Τσιμτσιλή VS Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Με αφορμή τη συνέντευξη αυτή η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή.

«Εμένα επικοινωνιακά αυτό που μου λείπει από την Ισμήνη, που φαίνεται ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι και είναι με αντικειμενικά κριτήρια, δεν ξέρω… Είναι σαν να μιλάει και να έχει διαβάσει αυτό που λέει. Δηλαδή σαν να μην έχει συναίσθημα».

«Σε τελική ανάλυση αποδεικνύεται ότι μπορεί μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, όπως είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, να μην έχει το χάρισμα της παρουσίασης. Κάποιες το έχουνε». Αυτό πρόσθεσε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.