Η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε εξομολόγηση καρδιάς σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day! Κι αυτό γιατί ήθελε να εξηγήσει στους τηλεθεατές πόσο δύσκολα πέρασε λόγω της κακοκαιρίας.

«Ειλικρινά, δεν το έχουμε ξαναπεράσει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια τόνισε το γεγονός ότι ήταν άθλος που βγαίνει κανονικά η εκπομπή.

«Καλημέρα! Πραγματικά το ότι είμαστε μαζί σας, πιστέψτε με, είναι άθλος. Δεν γινόταν να είμαστε μαζί σας χθες και προχθές, το θέλαμε πάρα πολύ.

Κάνω οκτώ χρόνια αυτή την εκπομπή και δεν έχω λείψει ούτε μια φορά. Και άρρωστη έχω έρθει εδώ, και με χιόνια και με καταιγίδες. Έφευγα και γεννούσα και μετά από λίγο ερχόμουν, αλλά αυτό που ζήσαμε…».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Το ξέρω ότι σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο, γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα και μου λέτε “δυο μέρες χιονίζει στην Αττική και τραβάτε όλο αυτό το ζόρι;”.

Ειλικρινά, δεν το έχουμε ξαναπεράσει. Δεν γινόταν να μετακινηθείς. Εγώ ήμουν χωρίς ρεύμα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις».

Εντωμεταξύ μερικές μέρες πριν η παρουσιάστρια είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν αυτός που ανέλαβε χρέη παρουσιαστή και είπε το πρώτο καλημέρα Στη συνέχεια η παρουσιάστρια βγήκε τηλεφωνικά και είπε τι ακριβώς συνέβη. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ασυμπτωματική. Επίσης δεν έχει προλάβει να κάνει την τρίτη δόση.