Ποιο από τα τέσσερα ζευγάρια ήταν ο νικητής του DWTS; Ο μεγάλος και φαντασμαγορικός τελικός του Dancing With The Stars στο Star εντυπωσίασε.  Ποιο ζευγάρι όμως εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή;

Για τελευταία φορά το DWTS μαζί με τους Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή στο star lounge ήταν εξαιρετικό.

Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι ο Jason Roditis, η Έλενα Λιζάρδου, η Μαρίνα Λαμπροπούλου και ο Στέφανος Δημουλάς. Όλοι μαζί απόλαυσαν τα χορευτικά ζευγάρια.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε, ως guest star, μεταξύ των κριτών. Επίσης βρέθηκε και στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Στο παρκέ του DWTS ανέβηκαν με πάθος για να διεκδικήσουν την μεγάλη νίκη ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ και ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή.

Στον μεγάλο τελικό του λαμπερού σόου του STAR, του DWTS, το κοινό ήταν εκείνο που με τη θετική του ψήφο θα αναδείκνυε τον μεγάλο νικητή μαζί με τον επαγγελματία παρτενέρ του.

Όταν η μεγάλη στιγμή έφτασε, λοιπόν, η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά έκανε την ανακοίνωση των νικητών.

Έτσι, για τον φετινό κύκλο του DWTS οι νικητές ήταν έκπληξη! Και αυτοί που ήταν νικητές ήταν η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ!