Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha διανύει ήδη την 3η της τηλεοπτική σεζόν, η οποία είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που έχει αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός: Τέλος Λεμονιά – Τόλης – Η Αργυρώ εκβιάζει τη Θοδώρα

Και το όνομα αυτής Λεμονιά! Είναι η νύφη που φέρνουν στον Τόλη για να τον αποκαταστήσουν και να πάψει να είναι μόνος στη ζωή.

«Ηθικός αυτουργός» του προξενιού δεν είναι άλλος από τον παπα-Μιχάλη. Ο Τόλης δεν είναι και πολύ πρόθυμος να προχωρήσει σε αυτή τη σχέση, ούτε όμως και η Λεμονιά, που άλλο δείχνει και άλλο είναι στην πραγματικότητα!

Στη συνάντηση γνωριμίας ο Τόλης βλέπει απέναντί του μια κοπέλα που δείχνει σεμνή, ενώ τα αδέλφια της είναι… Κρητίκαροι που θέλουν να προχωρήσει αυτός ο γάμος. Η Λεμονιά όμως αγαπά κάποιον άλλον και θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί του, ακόμα και αν πάει κόντρα στην οικογένειά της.

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανώλη να συνέλθει από την απώλεια του Νικηφόρου. Μια τυχαία συνάντησή της όμως με την Αργυρώ θα την κάνει να καταλάβει ότι η επιστροφή της στην Άνω Ποριά δεν θα γίνει τόσο εύκολα αποδεκτή.

Οι δύο κοπέλες ανταλλάσσουν βαριά λόγια. Η Αργυρώ τής λέει ότι δεν έπρεπε να επιστρέψει και πως θα το μετανιώσει, γιατί προξένησε πολύ μεγάλο κακό σε όλους!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Βόμβα-Ο Αντρέας είναι Σταματάκης-Μαθιός και Αστέρης τα πρώτα του ξαδέλφια!

Η μάγισσα: Έγκυος η Γερακίνα – Άγρια κόντρα με την πεθερά της

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης στη φυλακή-Ο Στράτος παραδίνεται!