Όταν ο Αντρέας ήταν επτά ετών, η μητέρα του, Μαρία στη σειρά Σασμός, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων γιατί ο Τζανής Σταματάκης, με τον οποίο είχε σχέση παρόλο που ήταν παντρεμένη, λογοδόθηκε με άλλη γυναίκα. Η ερωτική τους ιστορία κρατούσε χρόνια και αυτό γιατίη οικογένεια του Τζανή δεν ήθελε τη Μαρία για νύφη.

Ετσι, οι δικοί της την προξένεψαν και στη συνέχεια την έδωσαν στον Μανούσο Βρουλάκη, αλλά εκείνη συνέχιζε να έχει στην καρδιά και το μυαλό της τον Τζανή και φυσικά να συναντιέται μαζί του στα κρυφά. Όταν το έμαθε όμως η οικογένειά του, έσπευσε να τον παντρέψει με μια άλλη γυναίκα για να κοπεί «μαχαίρι» αυτό το ειδύλλιο.

Η Μαρία το έμαθε και για να έχει εκείνος το κρίμα στον λαιμό του, πήγε σε ένα από τα πολλά κτήματα της οικογένειάς του, πήρε δηλητήριο και άφησε εκεί την τελευταία το πνοή, αφήνοντας πίσω τον Αντρέα αλλά και τον Τηλέμαχο, μωρό ακόμη. Το νέο έκανε τον γύρο του χωριού αλλά όλοι είπαν ότι την πρόδωσε η καρδιά της.

Ποτέ κανείς δεν είπε την πραγματική ιστορία. Κανείς εκτός από τον Αντρέα, που από τότε πήρε την απόφαση να εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας του. Και αυτό προσπαθεί να κάνει από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Άνω Ποριά. Με κάθε τρόπο θέλει να εκδικηθεί σύσσωμη την οικογένεια της Καλλιόπης.

Αρχικά κατηγόρησε τον Μαθιό για επίθεση εναντίον του, στη συνέχεια είπε στην Αργυρώ πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος, ενώ όπως θα δούμε, θα βάλει γκαζάκια στο σπίτι εκείνου και της Βασιλικής, σίγουρος πως πίσω από τη δολοφονία του Λάζαρου κρύβεται και πάλι ο μεγάλος γιος της «καπετάνισσας».

Η Μαρίνα, ο Παύλος, η Αργυρώ, η γιαγιά Ειρήνη, ακόμα και ο παπάς τού ζήτησαν επανειλημμένως να αφήσει πίσω του αυτή τη βεντέτα και να κοιτάξει μπροστά, όμως εκείνος όσο περνούσε ο καιρός, τόσο περισσότερο ήθελε να τους καταστρέψει.

Δεν θα αργήσει μάλιστα να έρθει η στιγμή στη σειρά Σασμός, που θα πει στην Εύα να σκοτώσουν μαζί τον Μαθιό, γεγονός που θα την αφήσει άναυδη. Η Εύα θα του πει να μην κάνει τίποτα, αλλά εκείνος δεν θα είναι σε θέση να ακούσει κανέναν. Γρήγορα θα αρχίσει να σχεδιάζει λοιπόν τη δολοφονία του Μαθιού με τουφέκι. Τα σχέδιά του όμως αυτή τη φορά θα γίνουν γνωστά και δύο άτομα θα προσπαθήσουν να τα σταματήσουν.
Τα σκοτεινά του σχέδια θα αρχίσει να καταλαβαίνει ο Παύλος και χωρίς να χάσει καιρό θα μιλήσει στον παπα-Μιχάλη που τον καταλαβαίνει. Εκείνος, με τη σειρά του θα έρθει σε επαφή με τη γιαγιά Ειρήνη καθώς μαζί κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό, μια λεπτομέρεια στη ζωή της Μαρίας που αν μάθαινε ο Αντρέας, θα άλλαζε στάση απέναντι στην οικογένεια που μισεί τόσο πολύ.

Οι δυο τους λοιπόν, που έχουν καταλάβει πως η ψυχή του Αντρέα δεν θα ηρεμήσει ποτέ αν δεν χυθεί αίμα Σταματάκη, θα πάρουν την απόφαση να του μιλήσουν πριν γίνει κάποιο κακό που δεν θα έχει επιστροφή.

Ο παπάς θα του πει να μην κάνει καμία κίνηση που μπορεί να μετανιώσει και τα λόγια του θα έχουν τέτοιο αντίκτυπο που θα καλέσει τη γιαγιά Ειρήνη να μάθει περισσότερα. Τότε η γιαγιά θα πάρει την απόφαση να του πει ότι είναι παιδί του Τζανή Σταματάκη, γεγονός που της είχε εξομολογηθεί η μητέρα του λίγο πριν πεθάνει. Οταν ο Αντρέας συνειδητοποιήσει πως όντως η μητέρα του είχε σχέση και με τον Σταματάκη παράλληλα με τον πατέρα του, θα κλονιστεί καθώς θα συνειδητοποιήσει την ίδια στιγμή πως και στις δικές του φλέβες κυλάει το ίδιο αίμα. Αν και στην αρχή θα αργήσει να δεχτεί την αλήθεια, στο τέλος όμως Θα αποδεχτεί πως αυτός και ο Τηλέμαχος είναι πρώτα ξαδέλφια με τον Μαθιό και τον Αστέρη!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Πάλι στον ΣΚΑΪ-Όλη η αλήθεια!

Top 10 καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του MotoGP

Masterchef: Τέλος η αναμονή-Άρχισαν οι οντισιόν!