Ο κρατούμενος του Στασινόπουλου, ο Φώτης στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, είναι αποφασισμένος να μιλήσει. Ο Δημητρός που βρίσκεται έξω από το σπίτι, πλησιάζει την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει μια άσχημη εξέλιξη στο θέμα της δολοφονίας. Εκείνη ενημερώνει την οικογένειά της, προκαλώντας ανησυχία. Η Στάσα, αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, πιέζει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Προβιού και να ομολογήσει στον Στασινόπουλο ότι ο φονιάς του πατέρα της είναι ο Στράτος. Της λέει ότι είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για να δικαιώσει τη μνήμη του πατέρα της!

Η Ιουλία όμως δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει ό,τι της ζητάει. Την ίδια στιγμή, η βίαιη ανάκριση του Φώτη, φέρνει την ομολογία του. Λέει ότι είδε τον Γρηγόρη, εκείνη τη βραδιά να έχει στο χέρια του το όπλο που σκότωσε τον Σκούταρη. Κι ενώ η Ιουλία είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει στον Γρηγόρη το μυστικό της, το τζιπ της χωροφυλακής ξεκινάει από τη Λάρισα για να συλλάβει τον Γρηγόρη.
Ο Στασινόπουλος εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον Ζαφείρη, ενώ ανακρίνει τον Γρηγόρη που έχει συλληφθεί, πιέζοντάς τον να του αποκαλύψει πού είναι κρυμμένο το όπλο του φόνου!

Εκείνος δε μιλάει. Οι εξελίξεις οδηγούν την Αλεξάνδρα να ξαναζητήσει τη νομική βοήθεια του Δημητρού, όμως ο Γρηγόρης θα τον ξαφνιάσει και θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, όταν του αποκαλύπτει το σχέδιό του.

Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα και ο Στράτος πιεσμένοι από τις καταστάσεις, παίρνουν μια απόφαση με πολύ μεγάλο κόστος. Λέει στη γυναίκα του ότι πρέπει να παραδοθεί γιατί πλέον δεν υπάρχει άλλη διέξοδος κι εκείνη συμφωνεί με δάκρυα στα μάτια.

Στο μεταξύ, η Στάσα εξακολουθεί να πιέζει την Ιουλία να πει την αλήθεια για τη βραδιά του φόνου και να προχωρήσει σε γάμο με τον Προβιό. Η κοπέλα αποφασίζει να πάει στη χωροφυλακή και να δώσει επίσημη κατάθεση, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη θα της αλλάξει τα σχέδια καθώς ο Ραζίνης παραδίνεται μόνος του στη χωροφυλακή.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Πάλι στον ΣΚΑΪ-Όλη η αλήθεια!

Top 10 καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του MotoGP

Masterchef: Τέλος η αναμονή-Άρχισαν οι οντισιόν!